تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی احتمال حضور گروسی در سومین دور مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در ارتباط با آخرین وضعیت مذاکرات تهران ـ واشنگتن رایزنی السودانی و فرستاده آمریکا به سوریه درباره تحولات منطقه هشدار امنیتی سفارت آمریکا در مکزیک عراقچی به ترامپ: کنجکاوید بدانید چرا تسلیم نمی‌شویم؟ چون ما «ایرانی» هستیم عمان: خوشحالیم که مذاکرات ایران و آمریکا روز پنجشنبه برگزار می‌شود منابع پاکستانی: ۸۰ تروریست در حملات به افغانستان کشته شدند عراقچی: توافقی بهتر از برجام امکان‌پذیر است آکسیوس: مذاکرات ایران و آمریکا با یک شرط جمعه برگزار می‌شود العربی الجدید: برخی گروه‌های عراقی برای حمایت نظامی از ایران در صورت جنگ آماده شده‌اند عراقچی از مذاکرات با آمریکا در روز پنجشنبه در ژنو خبر داد عراق: در حال پیگیری بازگرداندن زندانیان داعش به کشور‌های خودشان هستیم/ تروریست‌هایی که به عراق منتقل شده‌اند، به بیش از ۶۷ کشور مختلف تعلق دارند عضو دولت قانون: نوری المالکی تنها نامزد چارچوب هماهنگی برای نخست‌وزیری عراق است

رئیس مجلس عراق به ایران می آید

محمد الحلبوسی: اکنون همه باید برای امنیت و ثبات منطقه همکاری کنیم.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۰ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 06
کد خبر: ۴۲۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد الحلبوسی رییس مجلس نمایندگان عراق در دیدار با حسین امیرعبداللهیان دستیار ویژه رییس مجلس شورای اسلامی و مدیرکل بین الملل با ابلاغ سلام به مقامات ارشد جمهوری اسلامی ایران و رییس مجلس شورای اسلامی، گفت: معتقدم این دیدار ها باعث تقویت هر چه بیشتر روابط دو کشور می شود. ارزیابی ما از سفر و مذاکرات اخیر وزیر امورخارجه ایران به عراق، مثبت است و ان شاءالله در سال جدید میلادی و در اولین فرصت مناسب به ایران سفر خواهم کرد.

وی افزود: ما علاقمندیم که روابط پارلمانی دو کشور بیش از پیش تقویت شود. تقویت روابط کمیسیون ها و گروه های دوستی-پارلمانی اهمیت دارد و وجود طولانی ترین مرز مشترک بین دو کشور و همسایگی ایجاد می کند که هیچ دشمن فرضی هم نتواند روابط دو کشور را تحت تاثیر قرار دهد. عراق می خواهد مشکل همه منطقه حل شود و حضور شما در کنفرانس بین المللی بغداد (الرافدین) مهم بود و باید گفتگو های منطقه ای تقویت شود.

الحبوسی افزود: امروز نمایندگان سعودی و امارات و شما از سوی ایران در میزگرد اجلاس بین المللی بغداد گفتگو و حتی مناقشه داشتید من هم در بخشی از اجلاس حضور داشتم این گفتگوها به نفع منطقه است. خوشبختانه داعش پایان یافت ولی باید برای تثبیت امنیت قدم های محکمی برداریم. معتقدم که اکنون همه باید برای امنیت و ثبات منطقه همکاری کنیم.

طرفین در این دیدار آخرین وضعیت همکاری های پارلمانی ، وضعیت منطقه ای و بین المللی را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

مهر

ارسال نظر