بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی

آخرین آمار جهانی کرونا

طبق آخرین آمار جهانی تاکنون ۵ میلیون و ۵۹۰ هزار و ۳۵۸ نفر در جهان به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۰ - ۰۶ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 26
کد خبر: ۴۳۸۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس آخرین آمار جهانی پایگاه اطلاعاتی "worldometer" تا این لحظه ۵ میلیون و ۵۹۰ هزار و ۳۵۸ نفر در جهان به ویروس کرونا (کووید ۱۹) مبتلا شده‌اند که از این تعداد، ۳۴۷ هزار و ۹۰۷ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

 

از مجموع تعداد مبتلایان در جهان، تاکنون ۲ میلیون و ۳۶۶ هزار و ۵۷۴ نفر بهبود یافته و توانسته‌اند این بیماری را شکست بدهند.

 

کشور آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان در جهان با افزایش ۱۹ هزار و ۷۹۰ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته، به مجموع یک میلیون و ۷۰۶ هزار و ۲۲۶ مبتلا رسیده است؛ تاکنون ۹۹ هزار و ۸۰۵ آمریکایی مبتلا در این کشور جان خود را از دست داده‌اند.

 

کشور برزیل که بعد از آمریکا در رده دوم جهان قرار دارد که با افزایش ۱۱ هزار و ۴۵۶ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته، به مجموع ۳۷۶ هزار و ۶۶۹ مبتلا رسیده است؛ در این کشور تعداد ۲۳ هزار و ۵۲۲ نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌اند.

 

کشور روسیه به‌عنوان سومین کشور جهان، با افزایش ۸ هزار و ۹۴۶ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته، به مجموع ۳۵۳ هزار و ۴۲۷ مبتلا رسیده است؛ تاکنون ۳ هزار و ۶۳۳ روسی جان خود را از دست داده‌اند.

 

کشور‌های اسپانیا، انگلیس، ایتالیا، فرانسه و آلمان نیز به ترتیب با ۲۸۲ هزار و ۴۸۰، ۲۶۱ هزار و ۱۸۴، ۲۳۰ هزار و ۱۵۸، ۱۸۲ هزار و ۹۴۲ و ۱۸۰ هزار و ۷۸۹ مبتلا در رده‌های چهارم تا هشتم جهان قرار گرفته‌اند.

 

همچنین کشور‌های ترکیه و هند نیز به ترتیب با ۱۵۷ هزار و ۸۱۴ و ۱۴۵ هزار و ۴۵۶ مبتلا در رده‌های نهم و دهم جهان قرار دارند.

 

از لحاظ تعداد بهبودیافتگان نیز کشور‌های آمریکا، اسپانیا و آلمان به ترتیب با ۴۶۴ هزار و ۶۷۰، ۱۹۶ هزار و ۹۵۸ و ۱۶۱ هزار و ۲۰۰ هزار بهبودیافته در رده‌های اول تا سوم قرار دارند.
منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار