قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو یکشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ ۵۷درصد ظرفیت سد‌های کشور خالی است / افت ۴۲درصدی ورودی آب به سد‌ها مهلت ثبت نام خودرو‌های وارداتی تا سه شنبه ۱۴ مرداد اطلاعیه مهم فرودگاه مهرآباد درباره پرواز‌های داخلی کشور خبر مهم برای بازنشستگان/ افزایش ۳ تا ۴ میلیون تومانی حقوق بازنشستگان در مرداد ۱۴۰۴ قیمت جدید دام زنده ۱۲ مردادماه ۱۴۰۴ اعلام شد/ گوسفند و گوساله گران شد تازه‌ترین قیمت انواع ارز‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی ۷۰هزار تومان را در کرد  قیمت جدید طلا و سکه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴/ قیمت سکه میلیونی تغییر کرد قیمت طلا ۱۸ عیار/۷۵۰، امروز ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ پیش فروش ۳ محصول سایپا + جزئیات همه چیز درباره ارز اربعین/ زائران برای ۲۰۰ هزار دینار باید چقدر بپردازند؟ قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ قیمت نان در تهران ۵۲ درصد افزایش یافت / یک اتحادیه صنفی تعطیل شد عقب‌گرد بورس به کانال ۲.۶ میلیون واحد

آغاز واریز وام کرونا از دهه سوم خرداد

مدیرکل سیاست گذاری وتوسعه اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: واریز تسهیلات کرونا به کسب و کارهای آسیب‌دیده از کرونا از دهه سوم خرداد ماه (٢٢و٢٣ خرداد) شروع می‌شود و بازپرداخت آن نیز سه ماه بعد است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۰۶ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 26
کد خبر: ۴۳۸۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، «علاالدین ازوجی» اظهارداشت: این تسهیلات حمایتی کرونا برای ۱۳ رسته شغلی که بیشترین آسیب از شیوع ویروس کرونا را متحمل شده و دارای لیست بیمه در قالب کارفرمایی یا خویش فرمایی هستند، در نظر گرفته شده است.

 

وی افزود: البته در چند روز گذشته کارگروه اقتصادی مقابله با کرونا یک رسته دیگر (کشاورزی) برای دریافت این وام را معرفی کرد و مرغداران و کارگاه‌های فعال در این رشته باید کد کارگاهی داشته باشند. محدودیت زمانی برای ثبت نام کارفرمایانی که پیامک دریافت کردند وجود ندارد. بازپرداخت این تسهیلات دو سال است که سه ماه پس از واریز (مهرماه) شروع می‌شود. مطابق آخرین آمار که (٣٠ اردیبهشت) ۶٠ هزار نفر برای دریافت تسهیلات ثبت‌نام کردند و هر روز بر تعداد آنها افزوده می‌شود. در مرحله نخست پرداخت تسهیلات به بیمه‌شدگان پرداخت می‌شود و در مرحله بعد بیمه‌نشدگان از این تسهیلات برخوردار می‌شوند.

 

منبع: ایلنا

ارسال نظر
آخرین اخبار