ترافیک سنگین در جاده چالوس/ بارش برف و باران در ۱۰ استان هوش مصنوعی دستیار جدید متخصصان مغز و اعصاب خبر جدید از رتبه‌بندی و فوق‌العاده خاص معلمان هشدار هواشناسی تهران؛ وزش باد شدید، باران و احتمال تگرگ علی شکوری‌راد، قربان بهزادیان‌نژاد و حسین کروبی به زندان معرفی شدند کرایه مترو و اتوبوس در سال ۱۴۰۵ چقدر افزایش می‌یابد؟ بازداشت سرشبکه کلاهبرداری سایبری رمزارزی در نقطه صفر مرزی ادعای جدید درباره صدور حکم اعدام برای یک ورزشکار تکذیب شد توضیحات قوه قضاییه در پی خبر بازداشت «آذر منصوری»، «ابراهیم اصغرزاده» و «محسن امین زاده» اعلام زمان بازگشایی خوابگاه‌های دانشگاه تهران پیش‌بینی وضعیت جوی / باد شدید و طوفان گرد و خاک در راه است پرداخت پاداش ۷۰ هزار میلیاردی به معلمان/ مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر اخذ شد اژه‌ای: در تهران، فقط ۴ نفر از دستگیرشدگان فتنه اخیر، سابقه دستگیری در اغتشاشات ۱۴۰۱ را داشتند/ متهمان و محکومان اغتشاشات اخیر در عفو و ارفاق قرار نمی‌گیرند درخواست جدایی زن از شوهری که نظافت را رعایت نمی‌کند جان باختن حدود ۱۰۰ دانشجو در حوادث اخیر / آمار دانشجویان بازداشتی بارش برف و باران در جاده‌های نیمی از استان‌های کشور

کشف ۱۰۱۴ دستگاه خودرو بدون پلاک

سردار مقیمی از کشف ۱۰۱۴ دستگاه خودرو احتکار شده طی ۷۲ ساعت گذشته در سطح کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۳ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 28
کد خبر: ۴۴۰۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، سردار محمد رضا مقیمی رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا با اشاره به جدیت پلیس امنیت اقتصادی در ارتباط با برخورد با سودجویان و اخلالگران اقتصادی به ویژه اخلاگران بازار خودرو اظهار داشت: در پی وصول اخبار و اطلاعاتی مبنی بر احتکار خودرو‌های فاقد پلاک توسط افراد سودجو و سوداگران بازار، این پلیس رصد اطلاعاتی بازار و صدور ابلاغیه‌های متعدد و اطلاع رسانی به رده‌های اجرایی به منظور برخورد با مجرمان و محتکران را در دستور کار قرار داد.

 

وی افزود: با انجام اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی و در جریان بازدید از پارکینگ‌ها و انبارها، طی ۷۲ ساعت گذشته ۱۰۱۴ دستگاه انواع خودروی سواری احتکار شده توسط پلیس امنیت اقتصادی در سراسر کشور کشف و محل دپوی خودرو‌ها پلمب شد.

 

رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا با اشاره به اینکه از ابتدای طرح تا کنون تعداد ۲۳۰۵ دستگاه انواع خودرو صفر کیلومتر کشف شده است، تأکید کرد: هر گونه دپوی خودرو در شرایط فعلی تخلف محسوب شده و پلیس امنیت اقتصادی با رصد اطلاعاتی نسبت به شناسایی انبار‌ها و پارکینگ‌ها و محل احتکار خودرو‌ها اقدام می‌کند و چنانچه در بررسی‌ها و گزارش‌های مردمی خودروی صفر کیلومتر به صورت تجمیعی در پارکینگ‌های عمومی، خصوصی و انبار‌ها نگهداری شده باشند، جرم احتکار تلقی شده و با هماهنگی و همکاری سازمان تعزیرات حکومتی پرونده قضائی برای آن‌ها تشکیل خواهد شد.

 

این مقام ارشد انتظامی تأکید کرد: افرادی که اقدام به احتکار خودرو کرده اند، هرچه سریع‌تر خودرو‌های احتکاری را در بازار عرضه کرده و نسبت به تعیین و تکلیف آن اقدام کنند.

 

رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا در پایان از شهروندان خواست: در صورت مشاهده هرگونه فعالیت غیرمجاز در قالب احتکار خودرو توسط افراد سودجو، موضوع را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند تا نسبت به شناسایی و دستگیری متخلفان اقدام شود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر