شیوه ابتکاری حماس در تحویل اجساد ۴ اسراییلی + تصاویر وال‌استریت‌ژورنال: نشست ریاض حامل پیام ناگوار برای غرب است ترامپ هفته آینده با ماکرون و استارمر در آمریکا دیدار می‌کند گفتگوی تلفنی نخست وزیران عراق و لبنان در مورد تحولات منطقه برخورد دو هواپیمای کوچک در آریزونا یک کشته بر جای گذاشت حماس: شروط اسرائیل برای مرحله دوم توافق آتش‌بس کاملاً مردود است ترامپ: زلنسکی دیکتاتور است لاوروف: در آینده نزدیک تماس سطح بالا با سوریه خواهیم داشت امیر قطر در دیدار با رهبر انقلاب: هیچ‌گاه ایستادگی جنابعالی در کنار مردم فلسطین فراموش نخواهد شد پوتین نتایج مذاکرات با آمریکا را مثبت ارزیابی کرد آموزش سربازان انگلیسی در رومانی برای اعزام به اوکراین پیام مقتدی صدر به اردن و مصر در مورد کوچ اجباری فلسطینی‌ها میزبانی پزشکیان از امیر قطر تشکیلات خودگردان درباره اشغال نوار غزه هشدار داد حماس: برای اجرای مراحل دوم و سوم و توافق آتش‌بس آمادگی داریم

پیشروی نیروهای دولت وفاق ملی به سمت فرودگاه طرابلس

نیروهای دولت وفاق ملی (غرب لیبی) در چند روز گذشته نیروهای شرق لیبی تحت فرماندهی ژنرال «خلیفه حفتر» را در چندین محور در طرابلس پایتخت این کشور به عقب رانده و در حال پیشروی به سمت فرودگاه هستند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۸ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 31
کد خبر: ۴۴۲۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، اتاق عملیات برکان الغضب وابسته به نیروهای دولت وفاق ملی در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای تیپ المحجوب وابسته به نیروهای منطقه نظامی مرکزی با قدرت در حال پیشروی به سمت محور الرمله و اطراف فرودگاه طرابلس هستند و دو خودروی نظامی را به تسلط خود درآوردند.

 

طبق گزارش وبگاه «عربی ۲۱»، در این بیانیه آمده است که نیروهای دولت وفاق ملی پس از فرار نیروهای حفتر در این محورها، شش خودروی نظامی را منهدم و اجساد تعدادی از نیروهای حفتر را جمع‌آوری کردند.

 

شبه‌نظامیان حفتر که از فروردین ۹۸ حمله به طرابلس با هدف تصرف این شهر را آغاز کرده‌اند، طی هفته‌های اخیر شکست‌های سختی در شهرهای ساحل غربی و مرز تونس متحمل شده و پایگاه استراتژیک الوطیه، دو شهرک بدر و تیجی و شهر الأصابعه را از دست دادند.

 

لیبی از زمان سرنگونی حکومت «معمر قذافی» رهبر سابق این کشور در سال ۲۰۱۱، تحت کنترل دو دولت موازی در شرق و غرب در آمده است؛ دولت وفاق ملی به ریاست «فایز السراج» در طرابلس (غرب کشور) که در سطح جهان به رسمیت شناخته شده است و دیگری دولت طُبرُق در شرق لیبی که خلیفه حفتر فرمانده شبه‌نظامیان «ارتش ملی لیبی» را حمایت می‌کند.

 

حفتر با حمایت مصر، امارات و عربستان (و همچنین روسیه و چند کشور غربی) از اواخر فروردین ۱۳۹۸ با هدف اشغال پایتخت، عملیات نظامی علیه طرابلس را آغاز کرد اما با مقاومت شدید نیروهای دولت السراج و شبه‌نظامیان متحد با آن مواجه شده و تا به امروز موفق نشده است به داخل شهر نفوذ کند. نیروهای دولت السراج نیز از حمایت ترکیه، قطر و ایتالیا برخوردارند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار