پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

قرعه کشی ایران خودرو پایان یافت/حذف بیش از ۳۸۴ هزار نفر در فرآیند پیش ثبت‌نام

معاون مهندسی سازمان و سیستم‌های ایران خودرو گفت: از مجموع نفرات متقاضی پیش ثبت‌نام چهار محصول این شرکت خودروسازی، تعداد ۳۸۴ هزار و ۸۳۱ نفر به دلیل نداشتن شرایط لازم حذف شدند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۷ - ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 06
کد خبر: ۴۴۶۹۲

به گزارش راهبرد معاصر،«اصغر حق پناه» امروز (شنبه) در مراسم قرعه‌کشی فروش فوق العاده ایران خودرو ویژه عید سعید فطر، افزود: تعداد پنج میلیون و ۲۷۳ هزار و ۸۵۶ نفر از تاریخ چهارم خردادماه تا پایان وقت اداری چهاردهم خرداد ماه با ورود به سایت ایران خودرو، به سامانه امتای وزارت صنعت، معدن و تجارت رفته و پس از احراز هویت، پیش ثبت نام را انجام دادند.


به گفته وی، از هفتم خرداد ماه ثبت‌نام و انتخاب خودرو برای افرادی که در مرحله قبل پیش ثبت نام کرده بودند انجام شد که در نهایت چهار میلیون و ۷۴۴ هزار و ۹۸۴ نفر در سایت سامانه فروش اینترنتی ایران خودرو وارد و خودروی خود را انتخاب کردند.


حق پناه خاطرنشان کرد: از این تعداد ۳۹ هزار و ۱۸ نفر به صورت تکراری با شرکت سایپا ثبت نام کرده و حذف شدند و ۳۴۵ هزار و ۸۱۳ نفر دیگر نیز دارای پلاک فعال بودند که آنان نیز حذف شدند.


وی گفت: به این ترتیب تعداد چهار میلیون و ۳۶۰ هزار و ۱۵۳ نفر شرکت کننده پس از انجام فرایند پاکسازی باقی ماندند که قرعه کشی بین این افراد انجام می‌شود.


معاون مهندسی سازمان و سیستم‌های ایران خودرو با تشریح فرآیند قرعه کشی نیز خاطرنشان کرد: پس از پاکسازی و حذف اطلاعات مشتریان فاقد شرایط قرعه کشی، در مرحله بعد به هم زدن تصادفی ترتیب ثبت‌نام انجام شده، انتخاب عدد تصادفی بر مبنای قرعه‌کشی انجام خواهد شد و پس از آن قرعه کشی بر اساس الگوریتم ذکر شده به تفکیک محصولات انجام می‌شود.


وی ادامه داد: پس از آن نتایج قرعه کشی اعلام و افراد برنده می‌توانند به سایت مراجعه کرده و با تکمیل پرداختی‌ها مدارک خود را تحویل دهند.


به گزارش ایرنا، امروز در مراسمی با حضور نهاد‌های نظارتی و رسانه‌ها، مراسم قرعه کشی ایران خودرو مربوط به فروش فوق‌العاده عید سعید فطر ۱۵ هزار دستگاه محصولات این گروه خودروسازی در شرکت ساپکو آغاز شد.


مطابق آمار اعلامی ایران خودرو در مجموع چهار میلیون و ۳۶۰ هزار و ۱۵۳ نفر در طرح پیش‌فروش ویژه عید فطر این خودروساز شرکت کردند که ۳۲۵ هزار و ۳۹۷ نفر متقاضی رانا، دو میلیون و ۳۸۴ هزار و ۹۰۱ نفر متقاضی پژو پارس، یک میلیون و ۵۰ هزار و ۴۵۳ نفر متقاضی پژو ۲۰۶ معمولی و ۵۹۹ هزار و ۴۰۲ نفر متقاضی پژو ۴۰۵ اس ال ایکس بودند.


نمایندگان وزارت اطلاعات، پلیس امنیت اقتصادی، سازمان بازرسی کل کشور، سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، دادستانی کل کشور و بازرسی وزارت صنعت، معدن و تجارت در این مراسم حضور داشته و از نزدیک بر فرآیند قرعه‌کشی نظارت دارند./ ایرنا

ارسال نظر