ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

مذاکره مستقیم بین ایران و آمریکا برای آزادی مایکل وایت

مذاکره مستقیم بین ایران و آمریکا برای آزادی مایکل وایت سخنگوی وزارت امور خارجه به بیان توضیحاتی درباره تبادل اخیر زندانیان و مذاکره ایران و آمریکا پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۳ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 07
کد خبر: ۴۴۸۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (یکشنبه) در گفت‌وگویی درباره تبادل زندانیان بین ایران و آمریکا عنوان کرد: این تبادلات از بعد انسانی است. چند تن از اتباع ما به دلایل واهی و غیرقانونی در آمریکا گروگان گرفته شدند، به این بهانه که تحریم‌های آمریکا را دور زده و نقض کردند.

 

سوئیس مسئولیت مذاکره را بر عهده داشت

 

موسوی با بیان اینکه از نظر ما چنین اتفاقی نیفتاده و ضمن اینکه تحریم‌های آن‌ها غیرقانونی و بی مبناست، اظهار داشت: در این مدت سعی کردیم از همه توان خود و با کمک دولت سوئیس استفاده کنیم.

 

وی ضمن تشکر از دولت سوئیس عنوان کرد: مسئولیت مذاکره را در این زمینه دولت سوئیس بر عهده داشت و هیچ مذاکره مستقیمی بین ایران و آمریکا صورت نگرفت، رایزنی‌ها و گفتگو‌ها از طریق دولت سوئیس انجام شد که منجر به آزادی شد.

 

موسوی افزود: اگر امکان باشد و این آمادگی کماکان در دولت سوئیس باشد، آمادگی داریم بقیه ایرانی‌هایی که در بند آمریکا هستند را آزاد و به میهن برگردانیم.

 

فکر نمی‌کنیم با ماندن یا رفتن ترامپ تحول خاصی رخ دهد

 

سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان عنوان کرد: مسائل داخلی آمریکا خیلی برای ما مهم نیست، آنچه برای ایران مهم است عمل دولت‌های مختلف آمریکاست که متاسفانه در سال‌های گذشته عملی که باعث شود جمهوری اسلامی و ملت ایران اعتمادشان جلب شود، مشاهده نکردیم.

 

وی همچنین عنوان کرد که دیوار بی اعتمادی هنوز بین ایران و آمریکا وجود دارد و گفت: آقای ترامپ مسئله داخلی خودش و بحث انتخابات را دارد و بحث انتخابات مسئله داخلی آمریکایی‌هاست.

 

سخنگوی وزارت خارجه تصریح کرد: هیچ وقت منتظر تحولات داخلی در آمریکا و اینکه نتیجه انتخابات چه خواهد شد نبودیم و نخواهیم ماند.

 

وی با بیان اینکه ما میز مذاکره را ترک نکردیم، اظهار داشت: آن‌ها در قالب ۱+۵ در برجام حضور داشتند، آن‌ها میز مذاکره را ترک کرده و تعهدات خودشان و قطعنامه ۲۲۳۱ سازمان ملل را نقض کردند و فکر نمی‌کنیم با ماندن یا رفتن ایشان (ترامپ) تحول خاصی رخ دهد.

 

سخنگوی دستگاه دیپلماسی ادامه داد: برای ما عمل آمریکا به تعهداتش مهم است و گفتار اصلا مهم نیست که تاکنون نشان داده به تعهداتش عمل نکرده است.

 

وی عنوان کرد: شرطی را مقامات عالی‌رتبه ما عنوان کردند که اگر آمریکا توبه کند و به برجام برگردد و خساراتی که به ملت ایران زده جبران و تحریم‌های ظالمانه را بردارند آن‌ها می‌توانند دوباره در قالب چارچوب برجام و ۱+۵ حضور داشته باشند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار