رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی امام‌جمعه اهل‌سنت هیدوچ: امنیت و کرامت زنان باید حفظ شود/ ضرورت پیگیری حوادث خشونت‌آمیز در بلوچستان رهبر انقلاب: در زمانه‌ای که شبکۀ خبیث استکبار با ایجاد انواع محدودیت‌های مربوط به امور درمان و دارو به دنبال تحمیل رنج بر ملّت بزرگ ایران است، کرامت پرستاران تأثیر مهمّی بر سلامت و امنیّت جسمی و روحی جامعه دارد فرمانده سپاه تهران: در همه عرصه‌ها برای دفاع و تهاجم در اوج آمادگی قرار داریم پزشکیان به ارمنستان می‌رود پزشکیان: با بمب و موشک نمی‌توان یک جامعه را وادار به تسلیم کرد

شهادت ۱۱۰ نفر از پزشکان، پرستاران و کادر درمانی کشور در مقابله با کرونا

شهادت ۱۱۰ نفر از پزشکان، پرستاران و کادر درمانی کشور در مقابله با کرونا معاون اول رییس جمهور گفت: براساس گزارش ها، ۱۱۰ نفر از پزشکان، پرستاران و کادر درمانی کشور در مقطع مقابله با کرونا به شهادت رسیدند که مردم همواره قدردان ایثار و فداکاری این عزیزان هستند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 07
کد خبر: ۴۴۹۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، جلسه بررسی مشکلات و مسائل جامعه پزشکی کشور عصر امروز (یکشنبه) به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد.

 

اسحاق جهانگیری در این جلسه با قدردانی از ایثار و از خودگذشتگی پزشکان و کادر درمانی کشور به ویژه در جریان مقابله با بیماری کرونا، گفت: مردم جز خیرخواهی از جامعه پزشکی و کادر درمانی خاطره دیگری به یاد ندارند و در مقطع مواجه با بیماری کرونا، یک بار دیگر خیرخواهی و از خودگذشتگی پزشکان و کادر درمانی کشور به اثبات رسید.

 

معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اینکه مردم همواره احترام ویژه‌ای برای پزشکان قائل هستند، تصریح کرد: براساس نظرسنجی‌های انجام شده، پزشکان در میان گروه‌های مرجع، جزو اولین گروه‌های مورد اعتماد مردم هستند و نگاه جامعه به کادر درمانی نگاهی مثبت و توام با احترام است.

 

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت در عرصه بهداشت و درمان، افزود: براساس گزارش ها، ۱۱۰ نفر از پزشکان، پرستاران و کادر درمانی کشور در مقطع مقابله با کرونا به شهادت رسیدند که مردم همواره قدردان ایثار و فداکاری این عزیزان هستند.

 

معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به گزارش‌های ارائه شده از خسارات و آسیب‌های اقتصادی بخش بهداشت و درمان ناشی از شیوع کرونا گفت: بخش بهداشت و درمان کشور به ویژه پزشکان و کسانی که در امر بهداشت و درمان فعالیت دارند، نیز باید همانند سایر اصناف کشور امکان استفاده از تسهیلات مربوط به جبران خسارات ناشی از کرونا را داشته باشند و دولت نیز نمی‌تواند آسیب‌های اقتصادی وارد شده به این بخش را نادیده بگیرد و حتماً باید از جامعه پزشکی کشور که در جریان مقابله با کرونا آسیب دیده اند، حمایت کرد.

 

در این جلسه حریرچی معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گزارشی از مسائل و مشکلات پزشکان کشور در حوزه‌های مختلف ارائه کرد و به تشریح دغدغه‌های بخش بهداشت و درمان کشور به خصوص آسیب‌ها و خسارات ناشی از کرونا پرداخت.

 

در این نشست مصطفی معین رییس شورای عالی نظام پزشکی، ظفرقندی رییس سازمان نظام پزشکی و آقازاده رییس مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی هر کدام گزارشی از مشکلات و مسائل پزشکان کشور مطرح کردند و پیشنهاداتی نیز برای حل این مسائل ارائه دادند.

 

در این جلسه که دبیر شورای عالی بیمه و پور اصغری معاون سازمان برنامه و بودجه نیز حضور داشتند، مسائل و مشکلات پزشکان کشور به خصوص مسائل اقتصادی و آسیب‌های ناشی از کرونا مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و پس از ارائه نقطه نظرات و پیشنهادات مقرر شد کارگروهی با محوریت سازمان برنامه و بودجه و با عضویت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان نظام پزشکی کشور راهکار‌های لازم برای حمایت و حل مسائل و مشکلات جامعه پزشکی کشور پیشنهاد گردد و نیز نحوه حمایت از پزشکان کشور که در جریان شیوع بیماری کرونا دچار خسارت شده اند، مورد ارزیابی قرار گیرد و پیشنهادات عملی ارائه شود./فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار