تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

ارجاع اعتبارنامه تاجگردون به کمیسیون تحقیق

نمایندگان با وارد دانستن اخطار زاکانی اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون را کمیسیون تحقیق اعتبار نامه ارجاع دادند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 10
کد خبر: ۴۵۳۴۴

به گزارش راهبرد معاصر،  اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون منتخب گچساران در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز بررسی شد.

 

نهایتا وکلای ملت اخطار علیرضا زاکانی نماینده مردم قم در مجلس را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به رأی گذاشته و با 159 رأی موافق اخطار وی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ وارد دانستند و نهایتا اعتبارنامه تاجگردون به کمیسیون تحقیق اعتبارنامه‌های منتخبان مجلس یازدهم ارسال شد.

 

نمایندگان مجلس نهایتاً اخطار زاکانی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ با 159 رأی موافقت، 70 رأی مخالف و 12 رأی ممتنع از مجموع 254 نماینده حاضر در جلسه وارد دانستند که بر این اساس اکثریت نمایندگان نسبت به وارد بودن اخطار زاکانی رأی مثبت دادند.

 

بر اساس این گزارش اخطار علیرضا زاکانی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با استناد به اصول 93، 85، 72 و 73 قانون اساسی عنوان کرده بود: اصل 85 قانون اساسی عنوان می‌کند که حق نمایندگی قائم به شخص است و این حق واگذاری به شعب واگذار نشده است، بنابراین ما نمی‌توانیم چیزی تصویب کنیم که خلاف مذهب و اصول قانون اساسی باشد.

 

وی ادامه داد: در سال 97 آیین نامه داخلی مجلس نیز در این خصوص اصلاح شده است و بنابراین باید اخطار بنده به رأی گذاشته شود.

 

در ادامه نیز محمد باقر قالیباف رئیس مجلس، اخطار زاکانی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ وارد دانست و آن را به رأی گذاشت اکثریت نمایندگان با اخطار وی موافقت کردند.

 

بر اساس آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی کمیسیون تحقیق اعتبارنامه‌های منتخبان مجلس به مدت ۱۵ روز مهلت دارد تا اعتبارنامه منتخب گچساران را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بررسی کرده و گزارش آن را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به صحن علنی مجلس ارسال کند.

ارسال نظر