درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

قاضی فراری ایرانی کجاست؟

قاضی فراری ایرانی کجاست؟/ بازپرس متهم در پرونده طبری مدعی شد با مراجعه به سفارت به ایران بازمی‌گردد، اما منبع آگاه در سفارت ایران در آلمان ادعا‌های غلامرضا منصوری را رد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۵ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 10
کد خبر: ۴۵۳۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، اولین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده اکبر طبری‌پور و همدستانش روز یکشنبه ۱۸ خردادماه برگزار شد. در این جلسه از دادگاه نام یکی از قضات سابق دادسرای فرهنگ و رسانه هم به عنوان متهم ردیف نهم به چشم می‌خورد. بازپرس منصوری ( قاضی فراری ایرانی)  که پیش از این قرار بازداشت برای تعدادی از خبرنگاران ایفای نقش کرده بود، حالا خود در جایگاه متهمان یکی از مهم‌ترین پرونده‌های فساد قضایی کشور قرار گرفته و همین نکته، خبر بازداشت او را در صدر اخبار مربوط به پرونده طبری قرار داد و واکنش‌های فراوانی به همراه داشت.

 

منصوری قاضی است که ضمن دریافت ۵۰۰ هزار یورو رشوه هم اکنون از کشور گریخته و متهم ردیف نهم پرونده فساد‌های اکبر طبری شناخته می‌شود.

 

منصوری که در زمان وقوع جرایم به عنوان قاضی وقت اجرای لواسان فعالیت داشت، برای مشارکت در اقدامات غیرقانونی خود از حسن نجفی متهم ردیف دوم پرونده مبلغ ۵۰۰ هزار یورو به عنوان رشوه دریافت کرده است.

 

یک روز پس از برگزاری نخستین جلسه دادگاه طبری و ۲۱ متهم دیگر، سیدابراهیم رییسی در جلسه شورای عالی قوه قضاییه به دادستان کل کشور و معاون بین‌الملل قوه قضاییه دستور داد که «استرداد متهمان متواری پرونده‎های مفاسد اقتصادی» را پیگیری کنند و ساعاتی پس از انتشار خبر این دستور رییس دستگاه قضایی، بازپرس منصوری با انتشار ویدیویی مدعی شد که برای دفاع از خود به ایران بازمی‌گردد.

 

این بازپرس خبرساز در این ویدیو گفت که تنها چند روز پیش از صدور کیفرخواست، از اتهامات علیه خود مطلع شده و پس از آن، از وکیلش خواسته تا با مراجعه به دادگاه اعلام کند که با باز شدن مرز‌ها به کشور بازمی‌گردد.

 

متهم ردیف نهم پرونده اکبر طبری، با بیان اینکه مرز‌ها همچنان بسته‌اند و هر چه تلاش کرده نتوانسته مسیری برای بازگشت به کشور پیدا کند، گفته است که روز سه‌شنبه به سفارت جمهوری اسلامی مراجعه می‌کند تا مقدمات بازگشتش به ایران و متعاقبا حضور در جلسه بعدی دادگاه و دفاع از اتهامات وارده فراهم شود.

 

اگرچه منصوری در این ویدیو اشاره‌ای به علت و زمان خروجش از کشور نکرده و همچنین نگفته هم‌اکنون در کدام کشور خارجی ساکن است، اما برخی منابع خبری داخل کشور، از حضور بازپرس متهم در کشور آلمان خبر دادند. همچنین همزمان با روز برگزاری جلسه نخست دادگاه طبری، برخی کاربران توییتر نیز مدعی شدند که بازپرس غلامرضا منصوری در کلینیک دکتر سمیعی در شهر هانوفر آلمان بستری است.

 

همین مدعیات و البته ادعای شخص خبرساز نسبت به مراجعه به سفارت در روز سه‌شنبه، منجر به آن شد که موضوع را از طریق سفارت جمهوری اسلامی در آلمان پیگیری کنیم، اما بنا بر پیگیری‌ها از سفارت جمهوری اسلامی در آلمان، دست‌کم تا زمان نگارش این گزارش، غلامرضا منصوری به سفارت جمهوری اسلامی در این کشور اروپایی مراجعه نکرده است.

 

یک منبع آگاه در این سفارتخانه گفته است که غلامرضا منصوری در طول دو روز گذشته نه به سفارت آمده و نه تماسی با آن‌ها برقرار کرده است.

 

بر این اساس و با توجه به اینکه ایران با هیچ‌یک از کشور‌های اروپایی توافقنامه استرداد مجرمان ندارد، به نظر می‌رسد بازگرداندن متهم ردیف نهم پرونده اکبر طبری به این سادگی میسر نخواهد بود و درصورت عدم بازگشت خودخواسته این متهم به کشور، راهی برای بازگرداندن او وجود نخواهد داشت؛ مگر اینکه پلیس اینترپل در این رابطه اقدام کند./ اعتماد

ارسال نظر