درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

خواهر رهبر کره شمالی، سئول را به قطع روابط تهدید کرد

خواهر رهبر کره شمالی، سئول را به بستن یک دفتر فرهنگی که نماد همکاری با کره جنوبی است و قطع روابط با مقامات این کشور تهدید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۹ - ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 13
کد خبر: ۴۵۸۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ خواهر رهبر کره شمالی عصر شنبه به وقت تهران کره جنوبی را به بسته شدن یک دفتر فرهنگی که نماد ارتباط بین پیونگ یانگ وسئول است، و قطع تماس با مقامات کره جنوبی تهدید کرد.

 

به نوشته خبرگزاری «کیودو» به نقل از خبرگزاری دولتی کره شمالی، «کیم یو جونگ» خواهر «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی روز شنبه در بیانیه‌ای از بسته شدن کامل دفتر فرهنگی با کره جنوبی که در شهر مرزی «کائه سانگ» قرار دارد، خبر داد.

 

گفته می‌شود که سخنان خواهر کره شمالی مرحله بعدی واکنش پیونگ یانگ به سئول و پخش جزوات علیه کره شمالی است. در بخشی از بیانیه خواهر رهبر کره شمالی آمده است: «احساس می کنم زمان آن رسیده که روابط خود با مقامات کره جنوبی را قطع کنیم. ما به زودی اقدام بعدی را انجام خواهیم داد.»

 

خواهر رهبر کره شمالی پیشتر گفته بود که در صورت تعلل سئول در قطع فعالیت فعالان ضد پیونگ یانگ، کشورش به توافق نظامی که در سال 2018 با کره جنوبی حاصل شد خاتمه می‌دهد. یکی از سخنگویان حزب حاکم کره شمالی نیز گفته بود که کره جنوبی در تعهدات خود صداقت ندارد. 

 

یک مقام ارشد کره شمالی نیز روز شنبه در اظهاراتی تند خطاب به کره جنوبی مواضع و صحبت‌های سئول درباره خلع سلاح اتمی کره شمالی را «واقعا مضحک» خواند.

 

«که‌وون جونگ گان» مقام ارشد وزارت خارجه کره شمالی که عضو ارشد هیات مذاکره این کشور در گفت‌و‌گوها با آمریکا است، امروز گفت: «شنیدن اظهارات مهمل مقام‌های کره جنوبی درباره مسائل مرتبط با پیونگ یانگ و واشنگتن واقعا مضحک است (چرا) که آنها هیچ صلاحیتی برای اظهارنظر و دخالت کردن ندارند.» / فارس

ارسال نظر