ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد شهادت ۵ نیروی حماس به هنگام خروج از تونل‌های رفح در حملات اسرائیل  هشدار ماکرون درباره محدود کردن ارتش اوکراین منابع آگاه: مأموریت بن‌سلمان برای وساطت میان تهران و واشنگتن کذب محض است نواف سلام: لبنان در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد / احتیاطات لازم برای مقابله با هرگونه تشدید احتمالی تنش‌ها از سوی اسرائیل اتخاذ شده عراقچی در دیدار با وزیر خارجه هلند: همه دولت‌ها برای کمک به ارتقای حاکمیت قانون مسئولند آلمان: روسیه احتمالا تا سال ۲۰۲۹ به ناتو حمله کند روسیه طرح پیشنهادی اروپا برای صلح اوکراین را نپذیرفت پیام وزیر خارجه عمان در خصوص دیدار با عراقچی نخست‌وزیر کانادا: جهان بدون آمریکا هم دوام می‌آورد زلنسکی در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا: از ترامپ سپاسگزاریم! هیثم علی طباطبایی که بود؟

واکنش پوتین به اعتراضات آمریکا

رئیس جمهور روسیه اعتراضات ضد نژادپرستی در آمریکا را نشانه‌ای از بحران‌های عمیق دیرینه در این کشور دانست.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۶ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 14
کد خبر: ۴۵۹۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، به نقل از خبرگزاری تاس، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه اعتراضات گسترده این روز‌های آمریکا را نشانه «بحران‌های داخلی دیرینه» در این کشور دانست.

 

رئیس جمهور روسیه روز یکشنبه در مصاحبه‌ای با یادآوری اینکه بحران داخلی از زمان آغاز ریاست جمهوری دونالد ترامپ در آمریکا مشهود بود، گفت آنچه در ایالات متحده رخ داده تجلی برخی بحران‌های عمیق داخلی است. وقتی او (در انتخابات) پیروز شد حزب مخالف او داستان‌های جعلی را برای زیر سوال بردن مشروعیت او طرح کردند.

 

پوتین خاطرنشان کرد معمولا سعی می‌کند درباره مسائل داخلی دیگر کشور‌ها اظهارنظر نکرده یا با احتیاط در این باره صحبت کند.

 

پوتین بزرگترین مشکل اصلی در نظام سیاسی آمریکا را این واقعیت دانست که احزاب این کشور منافع خود را بر منافع مردم اولویت می‌دهند.

 

رئیس جمهور روسیه همچنین در بخشی از این مصاحبه اعلام کرد مسکو در حال توسعه توان خود برای مقابله با سلاح‌های فراصوت دیگر کشور‌ها است.

 

پوتین گفت بسیار محتمل است که دیگر کشور‌ها چنین سلاح‌هایی را در اختیار داشته باشند، اما روسیه توان مقابله با همه سلاح‌های فراصوت را دارد.

 

انتشار تصاویر ویدئویی از مرگ جورج فلوید، مرد سیاه‌پوست ۴۶ ساله آمریکایی به علت نژادپرستی و خشونت‌طلبی پلیس آمریکا موجی از اعتراضات را در این کشور برانگیخت. این تصاویر نشان می‌دهد که جورج فلوید در نتیجه رفتار خشونت‌بار پلیس آمریکا جان خود را از دست می‌دهد. او پیش از مرگ از مامور پلیس سفیدپوستی که زانویش را روی گردن او فشار می‌داد، خواسته بود که به او اجازه تنفس بدهد.

 

مردم آمریکا روز یکشنبه برای نوزدهمین روز متوالی نیز در اعتراضات ضد نژادپرستی در ایالات متحده شرکت کردند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار