نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

تروریست‌ها با سلاح شیمیایی به سوریه حمله کردند

تروریست‌های سوریه در حومه استان ادلب با سلاح شیمیایی به مواضع ارتش حمله کردند و دو تن از نیروهای ارتش را مجروح کردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۷ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 12
کد خبر: ۴۶۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ در طی حمله خمپاره‌ای حاوی مواد شیمیایی تروریست‌ها در منطقه «شم الهوی» در جنوب شرقی استان ادلب، دو سرباز ارتش سوریه مجروح شدند.

خبرگزاری اسپوتینک با اعلام این خبر افزود: ماریا زاخاروا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه در هفتم فوریه گذشته از ذخیره مواد شیمیایی از سوی تروریست‌ها در استان ادلب سوریه خبر داده بود.

در تاریخ دوم فوریه نیز منابع میدانی اعلام کردند که تروریست‌های «جبهة النصره» با همکاری گروهک «کلاه سفیدها» و کارشناسان اروپایی، یک محموله حاوی گاز کلر را از منطقه «جسر الشغور» به شهرک «خان شیخون» در جنوب ادلب منتقل کرده‌اند.

این منابع گفته بودند که این محموله حاوی پنج کپسول بوده که با دو دستگاه آمبولانس که از گروهک «کلاه سفیدها» اجاره شده بود و با نظارت دو کارشناس انگلیسی و یک بلژیکی به منطقه «خزان تبرید» در خان شیخون انتقال داده شده‌ است.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفته است که هدف تروریست‌ها از حملات شیمیایی، تسلط بر «منطقه کاهش تنش» است. منطقه کاهش تنش، منطقه‌ای است که در توافق بندر سوچی به تاریخ (۱۷ سپتامبر/۲۵ شهریورماه) میان روسیه و ترکیه به وسعت 20 کیلومتر مربع در شمال سوریه ایجاد شد و همه گروههای مسلح موظف شدند از این منطقه خارج شوند و هیچ گونه درگیری در آن رخ ندهد. گروههای تروریستی بارها آتش بس در این منطقه را نقض کرده‌اند.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار