اعلام ساعات کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها از اول مهرماه ۱۴۰۴ جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

«کاتاماران» نیروی دریایی سپاه با قابلیت شلیک موشک‌های کروز شد

نخستین شناور تندرو دو بدنه(کاتاماران) نیروی دریایی سپاه با قابلیت شلیک موشک‌های کروز ساخت جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه اقتدار۴۰ رونمایی رونمایی شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۱ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 12
کد خبر: ۴۶۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ جدیدترین شناور تندرو موشک انداز ساخت جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه اقتدار۴۰ رونمایی شد.

این شناور تندرو از نوع دوبدنه (کاتاماران) است و ۱۶ متر طول، ۵ متر عرض و ۶۵ سانتی‌متر آبخور دارد.

بر روی این قایق تندرو، مقر نصب لانچر موشک‌های کروز ضدکشتی قرار گرفته که با توجه به ابعاد آن به نظر می‌رسد، می تواند موشک‌های کروز «ظفر» و «نصر» را برای انهدام اهداف خود حمل و شلیک کند.

ابعاد و ظاهر این شناور تندرو، شباهت زیادی به قایق رزمی و مین ریز 14M دارد که حاکی از ایجاد تغییراتی بر روی بدنه آلومینیومی این شناور است.

بهره گیری از دو موتور ۱۳۰۰ اسب بخاری، سرعت ۴۵ گره دریایی معادل ۸۳ کیلومتر بر ساعت را برای این شناور تندرو به همراه خواهد داشت.

این شناور، جدیدترین شناور تندرو رزمی ایران از نوع دو بدنه (کاتاماران) است و پیش از این شناور شهید ناظری با قابلیت حمل بالگرد توسط نیروی دریایی سپاه ساخته شده بود که هم اکنون در حال اجرای ماموریت در آبهای خلیج فارس است.

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار