اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

کشف ۵۰ میلیارد مواد غذایی تقلبی

سرکلانتر هفتم پلیس پایتخت از دستگیری ۲ کلاهبردار که با جعل علائم و کیسه‌های تعدادی از برندهای معروف برنج، قند و شکر در کشور، کلاهبرداری می‌کردند، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۳ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 16
کد خبر: ۴۶۴۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ دوستعلی جلیلیان در تشریح این خبر، گفت: چندی پیش در رصد و پالایش‌های اطلاعاتی تیم عملیات کلانتری ۱۱۶ مولوی از جمع آوری و دپو مقدار فراوانی مواد غذایی برنج و قند و شکر در انباری در حوالی خیابان خیام توسط فردی با همکاری یکی از همدستانش مطلع شدند.

 

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه بررسی این موضوع در دستور کار تیم تخصصی عملیات کلانتری ۱۱۶ مولوی قرار گرفت، گفت: تحقیقات پلیسی حکایت از این داشت: متهمان اصلی پرونده پس از جمع آوری مواد غذایی مواد غذایی برنج، قند و چای بازار آن‌ها را در کیسه‌های جعلی بسته بندی و با چاپ لیبل و برچسب برندها معروف، مجدداً به مارک برندهای معروف این اقلام تقلبی را در بازار عرضه می‌کنند.

 

سرهنگ جلیلیان با بیان اینکه عمل این افراد علاوه بر برهم زدن تقاضا و عرضه کالا به مشتریان واقعی و ایجاد بحران در بازار می شده، خسارت‌های فراوانی نیز به شرکت‌های معتبر می زده، تصریح کرد: با دستور قضائی متهمان در مخفیگاهشان دستگیر و در بررسی از آن مکان، ۵۰ تن برنج، ۲ تن شکر و یک تن قند کشف و متعاقب آن انبار با دستور قضائی پلمب شد.

 

سرکلانتر هفتم پایتخت با اشاره به اینکه مالک انباری و راننده خودرویی که اقلام تقلبی را به این انباری انتقال و خارج می کرده دستگیر شدند، افزود: تحقیقات پلیسی، برای شناسایی سایر متهمان پرونده و کشف جزئیات پرونده ادامه دارد.

 

به گفته سرهنگ جلیلیان طبق نظر کارشناسان ارزش ریالی اموال کشف شده ۵۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

 

منبع: مهر

کلمات کلیدی: دوستعلی جلیلیان
ارسال نظر
آخرین اخبار