رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

برجام در برابر حملات پرخاشگرانه آمریکا

برجام در برابر حملات پرخاشگرانه آمریکا سخنگوی وزارت خارجه روسیه در کنفرانس خبری خود خواستار محافظت از برجام در برابر «حملات پرخاشگرانه» آمریکا شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۸ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 17
کد خبر: ۴۶۵۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، به نقل از تلرریپورت، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه روز چهارشنبه طی کنفرانس خبری هفتگی خود بار دیگر از رفتار غیرمسئولانه دولت آمریکا در رابطه با برجام انتقاد و خاطرنشان کرد: «روسیه همواره تلاش می‌کند تا از برجام در برابر حملات پرخاشگرانه آمریکا محافظت کند».

 

زاخارووا تاکید کرد که تنها در قالب گفتگو و تعامل سازنده می‌توان اختلافات را حل کرد. او از آمریکا بابت ستیزه‌جویی در خصوص توافق برجام انتقاد کرد.

 

سخنگوی وزارت خارجه روسیه این را هم گفت که هنوز هم می‌توان برجام را حفظ کرد. زاخارووا حفظ برجام و تضمین اجرای کامل قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت را تنها در صورتی ممکن دانست که همه طرف‌های درگیر تلاش‌هایی را در این رابطه از خود نشان دهند.

 

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در اوایل سال ۹۷ ضمن خروج یک‌جانبه از برجام سیاست فشار حداکثری علیه ایران را آغاز کرد. یکی از بند‌های فشار حداکثری آمریکا همراه کردن همه کشور‌های جهان در صفر شدن صادرات نفت کشورمان بود. پس از گذشت دو سال از تصمیم آمریکا در خصوص کارزار فشار حداکثری، ایران همچنان به صادرات نفت خود ادامه می‌دهد. خروج یک‌جانبه آمریکا از برجام حتی انتقاد متحدان نزدیک آمریکا را نیز به همراه داشته است./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار