پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

پیشنهادهای کره‌ای و اماراتی برای آیاندا

رئیس باشگاه کیپ تاون آفریقای جنوبی گفت: آیاندا پاتوسی از سه کشور ایران، امارات و کره جنوبی پیشنهاد دارد و منتظرم ببینم کدام پیشنهاد جذابتر است!
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۸ - ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 19
کد خبر: ۴۶۷۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ جان کمیتس، رئیس باشگاه کیپ تاون آفریقای جنوبی آخرین وضعیت آیاندا پاتوسی را تشریح کرد؛ بازیکن آفریقایی که به صورت قرضی از کیپ تاون در فولاد خوزستان بازی می کرد و ظاهرا قرار نیست بدون امضای قرارداد جدید به ایران بازگردد.

 

کمیتیس گفت: پاتوسی بازیکن ما است. ما با این بازیکن برای چند سال دیگر قرارداد داریم اما او قطعاً به خاورمیانه بازخواهد گشت. تقاضاهای زیادی برای پاتوسی وجود دارد. به خوبی از این بازیکن مراقبت می کنیم و او احتمالاً ظرف دو هفته آینده اینجا را ترک می کند.

 

رئیس باشگاه کیپ تاون تاکید کرد: پاتوسی در حال حاضر در آفریقای جنوبی است و قصد دارد با ما تمرین کند. او تست کرونا را انجام داده است؛ مثل هرکس دیگر. ما منتظر مجوز بازگشت به تمرینات هستیم.

 

کمیتس خاطرنشان کرد: از سه کشور خواهان جذب پاتوسی هستند. ایران، امارات و کره جنوبی. منتظرم تا ببینم کدام پیشنهاد برای او جذابتر خواهد بود.

 

وی درباره دلایل انتقال قرضی پاتوسی به تیم های دیگر خارجی تصریح کرد: پاتوسی از این شرایط خیلی خوشحال است. همچنین ما هم توانایی رقابت برای پرداخت پول این بازیکن را نداریم. او پول مضحکی به دست می آورد که برایش خوب است.

 

رئیس باشگاه کیپ تاون با بیان اینکه سه سال دیگر از قرارداد پاتوسی با این باشگاه باقی مانده است، اظهار کرد: دوست داریم برای پاتوسی یک قرارداد دائمی انجام بدهیم ولی منتظر یک قرارداد درست و خوب می مانیم.

 

نشریه «کیک‌آف» که این گفت‌وگو را با مالک باشگاه کیپ تاون انجام داده، اعلام کرد باشگاه فولاد خوزستان ایران امیدوار به جذب دائمی پاتوسی است.

 

با این حال با اظهارات رئیس باشگاه کیپ تاون بعید است پاتوسی بدون امضای قرارداد جدید برای بازی در فولاد خوزستان به ایران بازگردد./ خبرورزشی

ارسال نظر
آخرین اخبار