افزایش بی‌سابقه مصرف گاز در پایتخت فرزین دستیار ویژه اقتصادی پزشکیان شد واردات بدون ارز دولتی؛ نسخه جدید تنظیم بازار خودرو بیانیه بازاریان اصفهان در خصوص اعلام موضع نسبت به شرایط اقتصادی بازاریان کرمانشاه: انتقاد داریم، اما از چارچوب قانون پیگیری می‌کنیم شرایط واریز وجه پیش‌فروش محصولات ایران‌خودرو دی ۱۴۰۴ میوه شب عید دو برابر سال قبل ذخیره شد جزئیات افزایش پلکانی حقوق ۱۴۰۵ کارمندان و بازنشستگان/ حقوق کارمندان و بازنشستگان ۲۰ تا ۴۳ درصد افزایش می‌یابد فرمول دقیق افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ واریز مرحله ششم تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان + جزئیات  گزارش تحلیلی پیش بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ جزئیات تازه از افزایش ۳۰ درصدی حقوق در بودجه ۱۴۰۵ کاهش قیمت سکه تا ۶ میلیون تومان / جدول آخرین قیمت انواع سکه در بازار ایران جزئیات رقم افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۵ شعب کشیک بانک‌های تهران پنجشنبه فعال هستند

قیمت طلا در مدار سعودی

با تصویب قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام آژانس اتمی سوالی که ایجاد می‌شود، این است که قطعنامه بر قیمت طلا چه تاثیری خواهد گذاشت؟
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۲ - ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 20
کد خبر: ۴۶۸۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، دبیر اتحادیه طلای تهران می‌گوید: با افزایش قیمت اونس جهانی طلا و تصویب قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام آژانس اتمی قیمت طلا در بازار داخل احتمالا افزایشی است و چنانچه مدیران بانک مرکزی بتوانند قیمت ارز را کنترل کنند، قیمت طلا تا پایان این هفته گران نخواهد شد.

 

اخیرا قیمت طلا روند صعودی داشته است، اما رکورد بازدهی بازار‌های مختلف در هفته اخیر همچنان در دست بورس بود به گونه‌ای که بورس بازدهی مثبت ۶٫۶ درصد، دلار مثبت ۳٫۳ درصد، سکه مثبت ۲٫۱ درصد و طلا مثبت ۳٫۳ درصد را به ثبت رساند.

 

با این وجود طلا هم همچنان خبرساز بود و روند صعودی قیمت طلا در حالی ادامه دارد که تقاضا برای خرید مصنوعات طلا به طور چشم‌گیری کاهش یافته است. حالا با تصویب قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام آژانس اتمی سوالی که ایجاد می‌شود، این است که قطعنامه بر قیمت طلا چه تاثیری خواهد گذاشت؟

 

دبیر اتحادیه طلای تهران در پاسخ به این پرسش گفت: با افزایش قیمت اونس جهانی طلا و تصویب قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام آژانس اتمی قیمت طلا در بازار داخل تحت تاثیر روانی ناشی از آن خواهد بود و معتقدیم چنانچه مدیران بانک مرکزی بتوانند قیمت ارز را کنترل کنند، قیمت طلا تا پایان این هفته گران نخواهد شد.

 

نادر بذرافشان افزود: در آخرین معاملات روز پنج‌شنبه تاکنون قیمت اونس جهانی طلا ۱۹ دلار رشد کرد و به قیمت یک هزار و ۷۴۲ دلار رسید. طلای ۱۸ عیار هم با رشد ۲۰ هزار تومانی به کانال ۷۷۲ هزار تومان دست یافت.

 

او با اشاره به قیمت انواع سکه اظهار کرد: در حال حاضر قیمت سکه تمام بهار آزادی هفت میلیون و ۷۸۰ هزار تومان، نیم سکه به قیمت سه میلیون و ۷۷۰ هزار تومان، ربع سکه به قیمت دو میلیون و ۱۳۰ و سکه گرمی یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان است./ تجارت نیوز

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار