صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد تصاویر / صفحه اول روزنامه‌های دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴

بازتاب جهانی پابه توپ شدن امیر قطر!+تصاویر

امروز تصاویر جالبی از فوتبال بازی کردن امیر قطر متشر شد که نشان از سرمایه گذاری این کشور روی فوتبال دارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۶ - ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 13
کد خبر: ۴۶۹۵

به گزارش راهبرد معاصر ،رئیس فدراسیون بین‌المللی فوتبال فیفا در روز ملی ورزش در قطر از این کشور و آکادمی اسپایر دیدن کرد و با امیر قطر لحظاتی پا به توپ شدند که تصاویر این اتفاق بازتاب بسیار گسترده ایی در رسانه های جهان داشت.

کشور قطر روزی را بعنوان «روز ملی ورزش» نامگذاری کرده است و هر سال این روز را همه به خیابان می آیند و به پیاده روی و ورزش می پردازند.

دیروز جانی اینفانتینو، رئیس فدراسیون جهانی فوتبال(فیفا) در دوحه حاضر شد و در یک دیداری نمادین پا به توپ شد. تمیم بن حمد، امیر قطر نیز به همراه رئیس فیفا فوتبال بازی کرد.

شیخ تمیم بن حمد در این دیدار با پوشیدن لباس ورزشی در کنار اینفانتینو به تمرین پرداخت.

در این ملاقات، اینفانتینو از بخش‌های مختلف کمپ اسپایر دیدن کرد و عملکرد قطری‌ها را در ساخت این مجموعه ستود. اینفانتینو از امکانات پیشرفته و تجهیزات این مجموعه ورزشی ابراز شگفتی کرد.

کمپ اسپایر قطر از بهترین کمپ‌های دنیا است و خیلی‌ها قهرمانی قطر در جام ملت‌های آسیا را به خاطر این کارهای بنیادین می‌دانند.

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده