فیش خرید دو بطری آب معدنی، باند سارقان مسلح را لو داد آیین‌نامه اجرایی ارتقاء رتبه‌بندی معلمان به تصویب دولت رسید  آغاز ثبت نام آزمون زبان دانشگاه آزاد جاده کندوان پس از ۳ روز بازگشایی شد ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها فردا چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس و دانشگاه‌های اصفهان فردا چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد  مدارس تهران فردا چهارشنبه ۳ دی تعطیل شد / جزئیات طرح زوج و فرد فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری چهارشنبه با تأخیر آغاز می‌شود «سارا تبریزی» دانشمند ایرانی برگزیده سال ۲۰۲۵ از سوی نیچر اعلام شد ۲ متجاوز به عنف در زندان قائمشهر اعدام شدند مدارس تهران فردا چهارشنبه تعطیل شد؟ صدور هشدار زرد هواشناسی / تشدید برف و باران در ۱۰ استان آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان بهمن‌ماه برگزار می‌شود زمان آزمون تخصصی دانشجوی مهارت‌آموز وزارت آموزش و پرورش تغییر کرد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها سه‌شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟

هشدار پلیس به خریداران خودرو‌های لاکچری

معاون اجتماعی پلیس آگاهی ناجا در خصوص خرید و نقل و انتقال خودرو‌های خارجی دارای پلاک گذر موقت هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۸ - ۰۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 23
کد خبر: ۴۷۳۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ شهاب امینی معاون اجتماعی پلیس آگاهی ناجا با بیان اینکه برخی کلاهبرداران در فروش چند باره خودرو‌های پلاک گذر موقت اقدام به سوءاستفاده از موقعیت و اخاذی از مشتریان این خودروها می‌کنند، گفت: هموطنان فریب وعده‌های پوچ و وسوسه انگیز شرکت‌های بدون مجوز و افراد ناشناس مبنی بر تحویل خودرو با شرایط ویژه و استثنایی را نخورند.

 

وی افزود: کلاهبرداران در این روش خودرو‌های پلاک موقت را با ثبت قرارداد و به شرط تحویل همزمان با پلاک ملی بعد از یک ماه از پرداخت وجه به خریداران فروخته و با این ترفند که لازم است خودرو‌ها برای اخذ پلاک و بازدید فنی به پلیس راهور منتقل شوند، اقدام به تحویل خودرو و فروش مجدد آن‌ها به سایر متقاضیان می‌کنند.

 

سرهنگ امینی تصریح کرد: شیادان طعمه‌های خود را از بین افرادی انتخاب می‌کنند که آشنایی کافی با فرآیند‌های قانونی ندارند و از این طریق به راحتی نقشه‌های شوم خود را اجرایی می‌کنند.

 

وی افزود: ارائه رسید با سر برگ شرکت و تحویل هرگونه چک (فاقد اصالت و جعلی) معادل با میزان ارزش خودرو نیز نمی‌تواند مجوزی برای اعتماد و پرداخت وجه به این گونه افراد باشد.

 

به گفته معاون اجتماعی پلیس آگاهی ناجا، هرگونه نقل و انتقال خودرو‌های دارای پلاک گذر موقت ممنوع بوده و هموطنان لازم است در برخورد با شرکت‌های اجاره‌ای و فاقد مجوز دقت لازم را به عمل آورند و موارد مشکوک را در اسرع وقت با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ در میان بگذارند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر