کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

جزییات حبس ترانه عليدوستي بازیگر+ عکس

ترانه علیدوستی هنرپیشه معروف سینما و تلویزیون با شکایت نیروی انتظامی به 5 ماه حبس محکوم شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۰ - ۰۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 23
کد خبر: ۴۷۳۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، ترانه علیدوستی به 5 ماه حبس محکوم شد. خبر حبس ترانه علیدوستی به سرعت در فضای مجازی دست به دست شد. حبس ترانه علیدوستی به دلیل شکایت نیروی انتظامی از او بوده است. ترانه علیدوستی با شکایت نیروی انتظامی در سال گذشته به 5 ماه حبس تعزیری محکوم شد. جزئیات بیشتر از حبس بازیگر معروف سینما و تلویزیون در زیر آمده است.

 

اتهام ترانه علیدوستی توهین به نیروی‌انتظامی است و موضوع شکایت ناجا، بازنشر فیلم برخورد مامور گشت ارشاد با یک خانم بود.

 

این خانم بازیگر ۱۱بهمن سال گذشته به دادسرا احضار شد ولی با قرار کفالت آزاد شد حالاحکم حبسش ابلاغ شده که تا ۲ سال تعلیق دارد.

 

وکیل ترانه علیدوستی درباره جزئیات حکم وی توضیح می دهد:

 

،کاوه راد وکیل ترانه علیدوستی بازیگر سینما در صفحه توئیتر خود از ابلاغ حکم این بازیگر خبر داد و نوشت: حکم دادگاه خانم ‎ترانه علیدوستی دیروز به ما ابلاغ شد. او زمستان سال گذشته با شکایت نیروی انتظامی و ستاد امر به معروف اصفهان به اتهام اقدام تبلیغی علیه نظام، نشر اکاذیب، افترا و توهین به ماموران در حین انجام وظیفه به دادسرا احضار شده بودند. دادسرای رسانه و دادگاه انقلاب پس از ‏استماع دفاعیات، او را در خصوص اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام، افترا و نشر اکاذیب مجرم ندانستند و پرونده با موضوع توهین به ماموران در حین انجام وظیفه به دادگاه کیفری‌۲ ارسال شد.



‏وی در ادامه نوشت: شعبه ۱۰۵۹ دادگاه کیفری ۲ استان تهران، خانم علیدوستی را به دلیل انتشار توئیت‌هایی علیه نیروی انتظامی و گشت ارشاد، به پنج ماه حبس تعزیری محکوم کرد. این حکم به مدت دو سال تعلیق شده است.
 

ارسال نظر