کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود

سربازان گمنام امام زمان(عج) تحرکات دشمنان را بی وقفه تحت اشراف اطلاعاتی قرار می دهند

حجت‌الاسلام سیدمحمود علوی گفت: سربازان گمنام امام زمان(عج) تحرکات امپریالیست جنایتکار، صهیونیست غاصب و دشمنان قسم خورده دین و ملت را بی‌وقفه تحت اشراف اطلاعاتی قرار می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۶ - ۰۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 23
کد خبر: ۴۷۴۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام محمود علوی وزیر اطلاعات در پیامی به مناسبت هفتم تیر با تبریک هفته قوه قضائیه تاکید کرد: هفتم تیر، خاطره شهادت مظلومانه ی آیت الله دکتر سید محمد حسینی بهشتی و ۷۲ تن از یاران بیگناه انقلاب اسلامی را یادآوری می کند که ناجوانمردانه، بدست ناپاک منافقین نوکر مآب اجنبی پرست، در زیر آوار خیانت و جنایت دهشتناک، وضوی خون گرفتند و دریغا از مدافعین دروغین حقوق بشری که آوازه ی فریبنده و مکارانه شان گوش فلک را کر نموده، در کمال خونسردی و خرسندی لب از لب نگشودند تا شادمانه نظاره گر رقم خوردن حادثه ای تلخ و ضد انسانی در تاریخ باشند.

 

به فرموده ی امام راحل " بهشتی یک ملت بود برای این ملت " و ما به اعتبار عشق و ارادت به این نظام مقدّس و شهدای عزیزمان، برآنیم تا خاطره ی تلخ خون به ناحق ریخته شده ی یک ملت را همواره زنده نگه داریم و اجازه ندهیم در غوغای شبیخون فرهنگی این اقدام جنایتکارانه به بوته فراموشی سپرده شود و بر این عقیده پایبندیم که به لطف و مدد الهی، تا محو و ریشه کنی ظلم ستم پیشه گان و به منصه ظهور رساندن اهداف والای اسلام، راه فروزان شهدایمان را با ابهّت و صلابت ادامه دهیم.

 

یقیناً سربازان گمنام آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تحت رهبری هوشمندانه ی حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (حفظه الله)  تحرکات موزیانه و مزورانه ی امپریالیست جنایتکار، صهیونیست غاصب و دشمنان قسم خورده ی دین و ملت را بی وقفه تحت اشراف اطلاعاتی قرار داده و لحظه ای از انجام وظایف الهی و ذاتی خویش غفلت نخواهند ورزید.

 

با درود به روان پاک امام راحل و ارواح مطهر شهدا، فرا رسیدن هفته ی بزرگداشت قوه ی قضائیه را گرامی داشته، از پیشگاه خداوند دادگستر برای ریاست محترم، قضات صدیق و کارکنان سخت کوش آن قوه، موفقیت روز افزون مسئلت می نمایم. 

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار