ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد

تهیه نقشه عفو بین‌الملل از خشونت های «فاحش» پلیس آمریکا

تهیه نقشه عفو بین‌الملل از خشونت های «فاحش» پلیس آمریکا سازمان عفو بین‌الملل با تهیه یک نقشه تعاملی «نقض گسترده و فاحش حقوق بشر» در آمریکا برای مقابله با معترضان را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۶ - ۰۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 23
کد خبر: ۴۷۴۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان «عفو بین الملل» با تهیه نقشه‌ای گزارش داده نیروهای پلیس آمریکا مرتکب نقض «گسترده و فاحش» حقوق بشر شده‌اند. 

 

در بیانیه این سازمان آمده است: «نیروهای پلیس ایالات متحده هنگام مقابله با تجمعات عمدتاً مسالمت‌آمیز برای اعتراض به نژادپرستی و خشونت سیستماتیک پلیس از جمله کشتار سیاه‌پوستان مرتکب نقض فاحش و گسترده حقوق بشر شده است.»

 

 عفو بین‌الملل می‌گوید به بررسی ۱۲۵ حادثه خشونت پلیس علیه معترضان در ۴۰ ایالت آمریکا و منطقه کلمبیا در بازه زمانی بین ۲۶ ماه می تا ۵ ژوئن ۲۰۲۰ پرداخته است. 

 

استفاده از زور مفرط توسط نیروهای پلیس و همچنین نیروهای گارد ملی آمریکا صورت گرفته است. ضرب و شتم، استفاده نابجا از گاز اشک‌آور و افشانه فلفل و شلیک نامتناسب و کور پرتابه‌های خطرناک مانند گلوله‌ پلاستیکی از جمله اقداماتی بوده که عفو بین‌الملل مستندات آنها را جمع‌آوری کرده و در قالب یک نقشه تعاملی منتشر کرده است.

 

پس از انتشار ویدئویی که قتل «جورج فلوید» در اثر رفتار خشونت‌آمیز یک افسر پلیس سفیدپوست را نشان می‌داد شهرهای بزرگ آمریکا به صحنه یکپارچه اعتراض علیه نژادپرستی نهادینه‌شده در میان نیروهای پلیس تبدیل شد.

 

نیروهای پلیس از گاز اشک‌آور، اسپری فلفل و سایر انواع زور برای متفرق کردن جمعیت معترضان ضد نژادپرستی استفاده کرده‌اند.

 

رفتار واشنگتن با معترضان ضد نژادپرستی مورد توجه جامعه بین‌المللی و نهادهای مدنی قرار گرفته و برخی از آن‌ها معتقدند اقدامات پلیس آمریکا علیه معترضان مصداق نقض حقوق بشر بوده است.

 

اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا (ACLU) هم ماه گذشته در نامه‌ای سرگشاده به شورای امنیت سازمان ملل، خواستار نشستی فوری برای بررسی خشونت پلیس و سرکوب اعتراضات در آمریکا شد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار