عدم مذاکره ایران با آمریکایی ها بابت برنامه موشکی-راهبرد معاصر
عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز

عدم مذاکره ایران با آمریکایی ها بابت برنامه موشکی

رایزن رسانه‌ای و سخنگوی نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل تاکید کرد که ایران تسلیم فشارهای آمریکا نشده و هرگز برای منافع مشروع خود مذاکره نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۹ - ۰۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 24
کد خبر: ۴۷۵۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا میر یوسفی» رایزن رسانه‌ای و سخنگوی نمایندگی دائم جمهوری ایران در سازمان ملل متحد در «نیویورک» در مطلبی که سه شنبه شب به وقت تهران در روزنامه «وال استریت ژورنال» در پاسخ به مطلب مورخ نهم ژوئن (سه شنبه 20 خرداد) این نشریه منتشر شد، بر ایستادگی و مقاومت ایران برابر قلدری‌های آمریکا و عدم مذاکره با مقامات آمریکایی بابت برنامه موشکی با ماهیت کاملا دفاعی خود تاکید کرد.

 

میریوسفی در این یادداشت نوشته است: «برجام، نگرانی‌های مربوط به برنامه هسته ای صلح آمیز ایران را برطرف کرد. بعد از دو سال مذاکرات فشرده، همه طرفها رضایت داشتند که کلیه موضوعات از جمله پرونده ابعاد نظامی احتمالی برنامه هسته‌ای ایران (PMD) که توسط آژانس بین المللی انرژی هسته‌ای در سال 2015 بسته شد، رفع شدند. ادعای  شما مبنی بر عدم رفع این نگرانی‌ها نادرست بوده و مورد تایید کشورهایی که نه تنها این توافقنامه را امضا کرده، بلکه همچنان در آن باقی مانده اند، قرار نگرفته است.»

 

این دیپلمات ایرانی در بخش دیگر این مطلب نوشته است :«این پیشنهاد که ایالات متحده باید به اصطلاح اهرم جدید فشار حداکثری را حفظ کند "غیر انسانی" و "ناعادلانه" است زیرا سیاست فشار حداکثر چیزی جز حفظ تحریم‌های غیرقانونی با هدف اعمال فشار بر مردم ایران نیست.»

 

در بخش پایانی این یادداشت آمده است: «این سیاست بر اقتصاد ما تاثیر گذاشته و از طریق تاکتیک‌های زورگویی، تحریم‌های غیرقانونی و فرا سرزمینی از تجارت عادی سایر کشورها با ایران جلوگیری کرده، اما ایران به یقین به زانو در نیامده است و برای برگزاری مذاکرات جدید التماس نمی‌کند. ضمن اینکه ایران هرگز بر سر برنامه موشکی کاملاً دفاعی خودش یا منافع مشروع ملی و منطقه‌ای خود مذاکره نخواهد کرد.»

 

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا  وعده داده بود با خروج از برجام و پیگیری سیاست موسوم به «کارزار فشار حداکثری» ایران را به حضور پای میز مذاکره برای رسیدن به «توافقی بهتر» -به زعم او- مجاب خواهد کرد. در حالی که بیش از ۲ سال از این وعده می‌گذرد او در تحقق این هدف ناکام مانده و به همین دلیل به خصوص در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر از سوی گروه‌های مختلف در آمریکا آماج انتقادات قرار گرفته است.

منتقدان ترامپ او را به نداشتن راهبرد در قبال ایران، تشدید بی‌مورد تنش‌ها با این کشور و جدا کردن مسیر آمریکا از متحدانش متهم کرده‌اند. / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده