ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

ترامپ بدترین جنایتکار تاریخ

ترامپ بدترین جنایتکار تاریخ یک فیلسوف و تاریخ‌دان آمریکایی گفت، ترامپ با کشته دادن ده‌ها هزار نفر درپی شیوع ویروس کرونا و تلاش برای نابودی زندگی بشر بر روی زمین در آینده نزدیک، بدترین جنایتکار تاریخ است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۱ - ۰۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 24
کد خبر: ۴۷۵۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «نوام چامسکی» فیلسوف و تاریخ‌دان آمریکایی، سه‌شنبه شب گفت، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا بدترین جنایتکار در تاریخ است.

 

به نوشته روزنامه «ایندیپندنت»، چامسکی در مصاحبه با نشریه «جیکوبین» گفت، ترامپ یک «دیکتاتور حلبی» است و جمهوری‌خواهان «از حزب کمونیست قدیم بدتر شده‌اند».

 

این اندیشمند ۹۱ ساله گفت: «ممکن است این حرف درشت به نظر برسد اما واقعیت دارد: ترامپ به شکل غیر قابل انکاری بدترین جنایتکار در تاریخ است. تا کنون هیچ چهره‌ای در تاریخ سیاسی وجود نداشته است که تا این حد با اشتیاق، خود را وقف نابودی پروژه‌های زندگی نظام‌مند بشر بر روی زمین در آینده نزدیک کرده باشد. این حرف اغراق‌آمیز نیست».

 

چامسکی گفت، جهان با هزینه گزافی از این همه‌گیری جهانی عبور خواهد کرد اما از جنایت ترامپ درخصوص تغییرات اقلیمی جان به در نخواهد برد.

 

وی افزود: «این هزینه توسط گانگسترهای کاخ سفید که ده‌ها هزار نفر را به کام مرگ کشانده‌اند چندبرابر شده است و [آمریکا] را به بدترین بخش جهان [از لحاظ شیوع ویروس کرونا] تبدیل کرده است».

 

چامسکی پیش‌تر در مصاحبه با روزنامه «گاردین» گفته بود، ترامپ به خاطر کاهش بودجه نظام سلامت و انداختن بار مسئولیت‌هایش بر دوش فرمانداران، مقصر مرگ هزاران نفر در اثر ابتلا به ویروس کرونا است.

 

وی افزود: «این یک راهبرد بزرگ برای کشتن شمار زیادی از مردم و تقویت سیاست‌های انتخاباتی وی است».

 

در حال حاضر کشور آمریکا با بیش از ۲.۴ میلیون مبتلا و ۱۲۳ هزار مورد فوت در اثر ابتلا به ویروس کرونا، به بزرگ‌ترین مرکز شیوع این بیماری در جهان تبدیل شده است.

 

سه‌شنبه شب، «رابرت ردفیلد» مدیر مراکز فدرال کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا گفت، با توجه به تعداد مبتلایان به ویروس کرونا، این بیماری آمریکا را به زانو درآورده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار