موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج

شدت موج دوم کووید-19 در فصل پاییز بیشتر است

شدت موج دوم کووید-19 در فصل پاییز بیشتر است «ویلیام شافنر»کارشناس بیماری‌های عفونی گفت: با وضعیت نگران کننده‌ای مواجه هستیم چرا که کروناویروس جدید در سراسر ایالات متحده گسترش یافته و با آغاز فصل پاییز و شدت یافتن گسترش بیماری شاهد آن خواهیم بود که بیمارستان‌ها و مراکز درمانی محلی قادر به مراقبت از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ نیستند و از سویی دیگر مراکز درمانی اصلی نیز برای پذیرش این بیماران از ظرفیت لازم برخوردار نخواهند بود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۶ - ۰۶ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 26
کد خبر: ۴۷۷۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک متخصص بیماری‌های عفونی گفت: موج دوم بیماری کووید-۱۹ در فصل پاییز شدیدتر است.

 

دکتر «ویلیام شافنر» متخصص بیماری‌های عفونی از دانشگاه وندربیلت ایالات‌متحده آمریکا اظهار کرد: موج دوم بیماری کووید-۱۹ در فصل پاییز نسبت به آنچه در حال حاضر با آن روبرو هستیم شدیدتر است.

 

این کارشناس بیماری‌های عفونی گفت: با وضعیت نگران کننده‌ای مواجه هستیم چرا که کروناویروس جدید در سراسر ایالات متحده گسترش یافته و با آغاز فصل پاییز و شدت یافتن گسترش بیماری شاهد آن خواهیم بود که بیمارستان‌ها و مراکز درمانی محلی قادر به مراقبت از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ نیستند و از سویی دیگر مراکز درمانی اصلی نیز برای پذیرش این بیماران از ظرفیت لازم برخوردار نخواهند بود.

 

به گفته وی، در حال حاضر انجام تست‌های تشخیصی رو به گسترش است و تمرکز بیشتر بر آسایشگاه‌های سالمندان، زندان‌ها و مراکز اقتصادی است که این بیماری شیوع داشته و برای افراد پرخطر است تا میزان دقیق موارد ابتلا در کشور مشخص شود.

 

به گزارش شبکه خبری سی‌ان‌ان، وی تاکید کرد: بیماری کووید-۱۹ بیش از آنچه آمار‌ها نشان می‌دهد رو به گسترش است./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار