ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

پامپئو: آمریکا و اروپا باید با هم با چین مقابله کنند

پامپئو: آمریکا و اروپا باید با هم با چین مقابله کنند وزیر خارجه آمریکا در جریان یک نشست مجازی در بروکسل خواستار اتحاد اروپا و آمریکا برای مقابله با چین شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۶ - ۰۶ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 26
کد خبر: ۴۷۷۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، «مایک پامپئو»، وزیر امور خارجه آمریکا گفته کشورش به همراه اتحادیه اروپا باید به دنبال رسیدن به درک مشترک از چین و تدوین راهکاری موثر برای مقابله با قدرت روزافزون اقتصادی پکن باشند.

 

اظهارات پامپئو روز پنجشنبه در یک نشست مجازی به میزبانی صندوق مارشال آلمان مطرح شده است. وزیر خارجه امریکا در این نشست اعلام کرد قصد دارد برای انجام رایزنی‌هایی در خصوص چین به «جوزپ بورل»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ملحق شود.

 

پامپئو گفت: «این ایالات متحده نیست که با چین مقابله می‌کند، دنیا در برابر چین ایستاده است.»

 

اتحادیه اروپا به عنوان بزرگترین بلوک تجاری دنیا روز دوشنبه گفت‌وگوهایی را با مسئولان چین آغاز کرد. گفته می‌شود بروکسل در این نشست چین را برای افزایش سرمایه‌گذاری در اتحادیه اروپا تحت فشار قرار داده است.

 

«اورسولا فون در لاین»، رئیس‌ کمیسیون اروپا گفت با آنکه این گفت‌وگوها به لحاظ نمادین مهم هستند لازم است اقدامات بیشتری برای ادامه شراکت میان پکن و بروکسل انجام شود.

 

پامپئو در اظهارات روز پنجشنبه خود خاطرنشان کرد گفت‌وگوهای میان اتحادیه اروپا و چین نه فقط برای محافظت از منافع آمریکا بلکه برای محافظت از منافع اروپا در برابر چین نیز حائز اهمیت هستند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار