سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

تجارت سیاه برده های جنسی واقعیت دارد؟ /ماجرای لولیتا چیست؟

مدتی است که در برخی محافل غیررسمی صحبت از خرید و فروش برده‌های جنسی با نام «لولیتا» است. «لولیتا»‌ها دخترانی‌ هستند که پس از ربوده‌شدن توسط افراد ناشناس، قطع عضو و به عنوان برده جنسی فروخته می‌شوند. اما این موضوع تا چه حد صحت دارد؟
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۶ - ۰۶ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 26
کد خبر: ۴۷۸۳۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، «لولیتا» در واقع عنوان یک کتاب داستان اثر نویسنده روسی «ولادیمیر ناباکوف» است که مضمون بسیار بحث‌برانگیزی دارد. راوی غیرقابل اعتماد داستان یک استاد ادبیات روان‌پریش به نام «هامبرت هامبرت» است که عشقی بیمارگونه به دختری ۱۲ ساله به نام دلورس هیز ملقب به «لولیتا» دارد و چون پدرخوانده اوست با او وارد رابطه جنسی می‌شود. این کتاب همان ابتدا در پاریس موهن تشخیص داده و فروش آن ممنوع شد. کمی بعد در انگلیس، آرژانتین، نیوزیلند و آفریقای جنوبی نیز اجازه فروش پیدا نکرد و انتقادات زیادی هم از سراسر دنیا به اثر ناباکوف وارد شد.

 

از زمان انتشار این کتاب به بعد و به‌ویژه در طول سال‌های اخیر به دختران جوانی که از سنین پایین درگیر مسائل جنسی می‌شوند، اصطلاحا «لولیتا» می‌گویند. حالا این اصطلاح در حال گسترده شدن در جهان است و بعید نیست که به مرور در جهان، تجارتی سیاه در حال شکل‌گیری باشد که دختران جوان را با عنوان عروسک و اسباب‌بازی «لولیتا» خرید و فروش کنند. از برخی منابع موجود اینطور برمی‌آید که این تجارت اولین بار در مکزیک مشاهده شده است. البته دستیابی به اطلاعات کافی در این‌باره کار آسانی نیست زیرا این تجارت در «دارک‌وب» و «دیپ‌وب» انجام می‌شود.

 

«دارک‌وب» یا وب تاریک به شبکه‌ای گفته می‌شود که در دسترس عموم نیست و بیشتر برای مقاصد غیرقانونی مورد استفاده قرار می‌گیرد. ردیابی فعالیت‌های آن و شناسایی افراد در آن دشوار یا غیرممکن است. در این شبکه اطلاعات جامعی نهفته شده که افراد ناشناس آنها را مدیریت می‌کنند. فروشندگان مواد مخدر، هکرها، تروریست‌ها و افراد سودجو غالبا این افراد را تشکیل می‌دهند. دارک‌وب در واقع بخش کوچکی از وب پنهان است. در این شبکه، تمامی اطلاعات به صورت آنلاین و با پسوردهایی محافظت‌شده وجود دارند. برای دسترسی به اطلاعات آن باید از چندین پِی‌وال‌ گذشت و از نرم‌افزارهای خاصی استفاده کرد.

 

بنابرین از آنجا که این اطلاعات در بخش وب تاریک نهفته‌اند، نمی‌توان اظهارنظر دقیقی درباره این تجارت سیاه کرد اما اخیرا فیلم‌هایی در یوتیوب منتشر شده‌اند که نشان می‌دهند «لولیتا» دختری است که دست‌هایش از آرنج و پاهایش از زانو توسط فردی ناشناس قطع شده است. از طرفی تمام دندان‌های او کشیده شده و روی لثه، پوششی نرم قرار گرفته تا لولیتا نتواند در برابر صاحبش که او را آزار می‌دهد از خود محافظت کند. همچنین، گفته می‌شود که این عروسک زنده توان صحبت کردن و داد زدن را هم ندارد زیرا به تارهای صوتی او آسیب زده‌اند.

 

اگر چنین موضوعی صحت داشته باشد، باید گفت که این تنها بخش اول زندگی دردناک دخترانی است که تبدیل به اسباب‌بازی‌ می‌شوند. آنها باید یاد بگیرند که چگونه با بدن جدید خود ارتباط برقرار و نیازهای خود را مثل غذا خوردن، دستشویی رفتن و ... برطرف کنند. آنها باید یاد بگیرند که چیزی جز یک برده جنسی نیستند. در واقع آنها از مسائل بیرونی درک مشخصی دارند اما توانایی واکنش از آنها سلب شده است.

 

گفته می‌شود خریداران «لولیتا» که عمدتا افرادی بیمار از نظر جنسی محسوب می‌شوند، پس از سفارش عروسک خود می‌توانند آن را به صورت وکیوم‌شده در منزل خود تحویل بگیرند.

 

قیمت پایه لولیتا ظاهرا ۳۰ هزار دلار است و دقیقا هم مشخص نیست این سیستم فروش توسط چه افرادی اداره می‌شود.

 

هنوز در هیچ یک از منابع رسمی، وجود چنین پدیده‌ای تایید نشده است و مشخص نیست که ویدئوهای منتشرشده از «لولیتا»ها، ویدئوهایی واقعی باشند.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۳۰ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۴
0
0
این خبر دروغ خیلی وقت لو رفته توسط بعضی از افراد این خبر رو ساختند تا از طریق فیلم هایی که درست کرده بودند که همشون هم تقلبی بود پول دربیاورند اما بعداً توسط پلیس بازداشت شدند حتی یک سایت معتبر در این مورد توضیح داده اگه تو گوگل سرچ کنید پیداش می کنید