ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

استقلال و استراماچونی به توافق جدید می‌رسند؟

مدیران باشگاه استقلال در پی طراحی برنامه‌هایی هستند تا مذاکره با سرمربی ایتالیایی را تا رسیدن به توافق نهایی پیش ببرند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۶ - ۰۶ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 26
کد خبر: ۴۷۸۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، قرارداد دو ساله استراماچونی با استقلال یک و نیم میلیون دلار بود، اما او به جز پول‌هایی که در ایران دریافت کرد، ۱۶۰ هزار دلار هم وقتی که رفت از مدیران وقت باشگاه استقلال گرفت.

 

از ابتدا هم مشخص بود که استراماچونی اگر برود، دیگر برنمی‌گردد، اما او ۱۶۰ هزار دلار دیگر گرفت و حالا هم شایعه شده شاید سال آینده به ایران بازگردد به هر حال باشگاه استقلال در قرارداد استراماچونی به دردسر افتاده و بعید است این مربی کوتاه بیاید؛ هرچند باشگاه هم می‌تواند ادعای سال دوم او را رد کند، چون استراماچونی با پای خود و اصرار شخصی از ایران رفت.

 

مربی ایتالیایی که نتایج خوبی هم گرفت، تنها ۱۳ هفته روی نیمکت استقلال بود و البته هواداران خیلی دوستش داشتند چرا که روند تیم‌شان بهتر از قبل شد. استقلال بازی‌های زیبایی انجام می‌داد، اما اینکه او به تمام پول قرارداد خود برسد، خیلی بعید است.

 

استراماچونی از استقلال به فیفا شکایت نکرده، ولی شفر این کار را انجام داد. همین امر می‎‌تواند راهکار خوبی برای ایجاد توافق بر سر لغو قرارداد قبلی و انجام مذاکرات بیشتر بین طرفین باشد.

 

منبع: مشرق

ارسال نظر