بازداشت سرشبکه اصلی باند سودجویی ۵۰۰ میلیاردی از شرکت‌های معدنی و دولتی لغو اجرای طرح زوج و فرد از در منزل در تهران از پنجشنبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا: تاکسی‌های اینترنتی باید طرح زوج و فرد را رعایت کنند وزیر علوم: آزمون جامع دکتری به طور کامل حذف نمی‌شود صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد

استفاده از ماسک اجباری می‌شود؟

ایرج حریرچی معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه استفاده از ماسک از ۱۵ تیر در اماکن عمومی الزامی خواهد شد، اضافه کرد: استان‌های با وضعیت قرمز باید این الزام را به صورت ویژه در دستور کار قرار دهند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۴ - ۰۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 28
کد خبر: ۴۸۱۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: استفاده از ماسک از هفته آینده در مکان‌های عمومی اجباری است و به کسانی که از آن استفاده نکنند، ارائه خدمت نمی‌شود.

 

ایرج حریرچی روز یکشنبه در جلسه ستاد استانی مقابله با بیماری کرونا در آذربایجان‌غربی افزود: هیچ دارو یا مواد غذایی خاصی برای مقابله با کرونا وجود ندارد و باید تنها استفاده از ماسک در دستور کار قرار گیرد.

 

وی با بیان اینکه استفاده از ماسک از ۱۵ تیر در اماکن عمومی الزامی خواهد شد، اضافه کرد: استان‌های با وضعیت قرمز باید این الزام را به صورت ویژه در دستور کار قرار دهند.

 

معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به امکان اعمال دوباره محدودیت در شهر‌های با وضعیت قرمز اظهار کرد: استفاده از ماسک و نیز رعایت فاصله اجتماعی نقش مهم و پیشگیرانه‌ای در کاهش آمار مبتلایان به ویروس کرونا دارد.

 

حریرچی کم توجهی مردم به فاصله گذاری اجتماعی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی را از مهمترین عوامل شیوع موج جدید کرونا در کشور عنوان کرد و افزود: برای استفاده از ماسک و الزامی شدن آن وزارت صنعت، معدن و تجارت موظف است تا نسبت به تهیه ماسک ارزان قیمت اقدام کند.

 

وی با آموزش دوخت ماسک خانگی که به صورت مستقیم از طریق ویدئوکنفرانس از صدا و سیما پخش می‌شد، عنوان کرد: مردم نیز می‌توانند از ماسک‌هایی که در خانه تهیه می‌کنند، برای پیشگیری از کرونا استفاده کنند.

 

وی با تاکید بر اینکه استفاده از ماسک به ویژه در استان‌هایی که شرایط ابتلا به کرونا در آن‌ها قرمز است، می‌تواند نقش پیشگیرانه در کنترل شیوع این ویروس داشته باشد، گفت: خانواده‌ها می‌توانند با روش‌های ساده و کاربردی نسبت به تهیه ماسک در خانه اقدام کنند.

 

چهل و هفتمین جلسه ستاد استانی مبارزه با کرونا در ارومیه به صورت ویدئوکنفرانس با حضور رئیس جمهور در حال برگزاری است.

 

تاکنون ۲۲۰ هزار نفر در کشور به بیماری کرونا مبتلا شده و بیش از ۸۰ درصد آن‌ها بهبود یافته اند.

 

آذربایجان غربی جزء استان‌های با وضعیت قرمز در کشور است./ ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار