لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای تهران بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج

کشف فرآورده های نفتی قاچاق و تقلبی در تهران

رئیس پلیس امنیت اقتصادی از کشف ۸۰ هزار لیتر فرآورده نفتی قاچاق و ۱۰۰۰ لیتر روغن موتور تقلبی به ارزش ۵ میلیارد و ۷۶۰ میلیون ریال در جنوب پایتخت خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۵ - ۰۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 28
کد خبر: ۴۸۱۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ نعمت الله علیپور در تشریح این خبر اظهار داشت: در پی دریافت خبری مبنی بر دپو مقادیر زیادی فرآورده نفتی در کهریزک، مأموران پلیس امنیت اقتصادی پایتخت بررسی موضوع را بر عهده گرفتند.

 

وی با اشاره به اینکه تیمی از مأموران به نشانی اعلامی اعزام شدند، گفت: تحقیقات اولیه نشان از این داشت، فردی بدون مجوزهای قانونی کارگاه تغلیظ احداث کرده و با همکاری تعدادی از رانندگان خودروهای نفتکش، فرآورده نفتی گازوئیل و روغن موتور تقلبی در این مکان جمع آوری و از شبکه توزیع خارج می‌کند.

 

رئیس پلیس امنیت اقتصادی بیان داشت: نتیجه تحقیقات انجام شده به مرجع قضائی منعکس و تیمی از مأموران به نشانی کارگاه اعزام شدند و از داخل تانکرهای نصب شده در محوطه کارگاه و نفتکشی که در حال خروج از داخل کارگاه بود، ۸۰ هزار لیتر فرآورده‌های نفتی و ۱۰۰۰ لیتر روغن تقلبی کشف کردند.

 

وی تصریح کرد: مأموران حاضر در صحنه مدارک مربوط به محموله را از راننده نفتکش تقاضا کردند که راننده بارنامه ای را در اختیار پلیس قرار داد در تحقیقات اولیه مشخص شد این بارنامه برای روغن موتور است.

 

سرهنگ علیپور با اشاره به اینکه در این رابطه ۴ متهم دستگیر شدند، گفت: با دستور قضائی کارگاه پلمب و فرآورده‌های نفتی کشف شده برای آزمایش و نگهداری تحویل شرکت نفت تهران شد.


به گفته سرهنگ علیپور، ارزش فرآورده های نفتی مکشوفه طبق اعلام نظر کارشناسان شرکت نفت ۵ میلیارد و۷۶۰ میلیون ریال برآورد شده است.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار