پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه پرواز جنگنده‌های نیروهای مسلح ایران برای تأمین امنیت آسمان مشهد محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب در نزدیکی روضه منوره است

پیام قالیباف به روسای مجالس جهان

پیام قالیباف به روسای مجالس جهان محمدباقر قالیباف در آستانه روز بین ­المللی بزرگداشت پارلمانتاریسم در پیامی به روسای مجالس جهان با محکوم کردن نیات و اقدام تحریک آمیز و خصمانه رژیم اشغالگر قدس در الحاق کرانه باختری به اراضی اشغالی، بر تحرک هرچه بیشتر مجالس کشورهای اسلامی جهان در حمایت از حقوق مردم مظلوم فلسطین تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۵ - ۱۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 01
کد خبر: ۴۸۵۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدباقر قالیباف در آستانه روز بین ­المللی بزرگداشت پارلمانتاریسم در پیامی به روسای مجالس جهان با محکوم کردن نیات و اقدام تحریک آمیز و خصمانه رژیم اشغالگر قدس در الحاق کرانه باختری به اراضی اشغالی، بر تحرک هرچه بیشتر مجالس کشورهای اسلامی جهان در حمایت از حقوق مردم مظلوم فلسطین تأکید کرد.

 

متن این پیام به شرح زیر است:

 

مایلم در این شرایط حساس و سرنوشت ساز برای مردم مظلوم و میلیون ها آواره و پناهنده فلسطینی، اعتراض و محکومیت شدید خویش را نسبت به نیات خصمانه و اقدامات تحریک آمیز رژیم اشغالگر قدس برای الحاق کرانه باختری به اراضی اشغالی فلسطین اعلام کنم.

 

بر این باورم؛ چنین نیات شومی، نشانگر ماهیت تجاوزگرانه و توسعه طلبانه رژیم نامشروعی است که از بدو تأسیس تاکنون مبادرت به نقض آشکار و گسترده قوانین و کنوانسیون های بین المللی و حقوق بشردوستانه کرده است و با تداوم اشغال سرزمین تاریخی فلسطین، عامل اصلی تنش در منطقه، جهان و قتل عام گسترده صدها زن، کودک، پیر و جوان است.

 

بی تردید رفتارهای غیرانسانی و ناقض حقوق بشر رژیم صهیونیستی به تشدید بحران در منطقه به ویژه در سرزمین های اشغالی انجامیده و تهدید جدی علیه صلح و امنیت جهان به شمار می رود.

 

مایلم در آستانه «سی­ام ژوئن» روز بین المللی بزرگداشت پارلمانتاریسم از سرکارعالی بخواهم که ضمن محکومیت اقدامات رژیم صهیونیستی در تداوم اشغال سرزمین های فلسطینی از جمله قدس، جولان و بخش‌هایی از کرانه باختری، بیش از پیش به حمایت از حقوق مردم مظلوم فلسطین مبادرت ورزید.

 

انتظار می رود پارلمان ها نقش فعالی در مقابله با الحاق کرانه باختری فلسطین ایفا کنید، زیرا امروز ملت فلسطین بیش از هر زمان دیگری به حمایت آزادیخواهان جهان جهت مقابله با سیاست های توسعه طلبانه رژیم اشغالگر قدس نیاز دارد.

 

اینجانب ضمن ابراز نگرانی از تبعات هرگونه اقدام اشغالگرانه رژیم صهیونیستی در کرانه باختری، بر لزوم تحرک پارلمان ها در جهت مقابله با تصمیمات خودسرانه آمریکا و رژیم صهیونیستی تأکید کرده و خواستار بکارگیری ظرفیت ها و امکانات موجود برای حفظ ثبات و امنیت پایدار منطقه و اقدام عاجل جامعه جهانی در این زمینه هستم.

احترامات فائقه اینجانب را پذیرا باشید.

محمدباقر قالیباف

رئیس مجلس شورای اسلامی

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار