سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

آمریکا برای قطع کردن مسیر حرکت نظامیان روسی در سوریه پایگاه نظامی می‌سازد

آمریکا برای قطع کردن مسیر حرکت نظامیان روسی در سوریه پایگاه نظامی می‌سازد برخی منابع اعلام کردند که آمریکا به منظور تثبیت حضور خود در مناطق نفت‌خیز در شمال شرقی سوریه پایگاه‌های نظامی جدیدی در استان الحسکه ایجاد می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۱۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 01
کد خبر: ۴۸۶۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرگزاری رسمی ترکیه (آناتولی) به نقل از منابعی موثق نوشت، آمریکا به منظور تثبیت حضور خود در منطقه نفت‌خیز در شمال شرقی سوریه پایگاه‌های نظامی جدیدی در استان الحسکه ایجاد می‌کند.

آناتولی در گزارش خود افزود، آمریکایی‌ها احداث پایگاهی در روستای «تل براک» در فاصله 40 کیلومتری شهر الحسکه را «به صورت فوری آغاز کرده‌اند».

در همین چارچوب، نیروهای آمریکایی هفته گذشته ماشین‌آلات و تجهیزات ساختمانی را از عراق از طریق گذرگاه مرزی «الولید» به روستای تل براک منتقل کردند.

بر این اساس، نظامیان آمریکایی پرچم کشورشان را در مرکز روستای تل براک نصب کردند و بالگردهای نظامی آمریکایی نیز پروازهای شناسایی در آسمان منطقه تعیین‌شده برای احداث پایگاه، انجام می‌دهند.

منابع مذکور تصریح کردند، از سوم فوریه کار ساخت و ساز در بخش شمالی تل براک آغاز شده است.

این گزارش خاطرنشان کرد که هدف ارتش آمریکا از ساخت این پایگاه تلاش برای قطع کردن مسیر حرکت نظامیان روسی به یکی از مهم‌ترین مراکز تولید نفت در سوریه در میدان نفتی «الرمیلان» در حومه شمال شرقی الحسکه است.
همزمان نیروهای آمریکایی در استان دیرالزور نیز یکی از ساختمان‌های محله «غویران» در الحسکه را به یک پایگاه نظامی تبدیل کردند تا بر تولید نفت در این استان نظارت داشته باشند.

در همین راستا، مرکز موسوم به «دیده‌بان حقوق بشر سوریه»- وابسته به معارضان- اعلام کرد که یک کاروان نظامی آمریکا چندی پیش از منطقه کردستان عراق وارد شمال شرق سوریه شد. این کاروان شامل 50 کامیون حامل مواد لجستیکی بوده و قرار است ائتلاف آمریکا از این تجهیزات برای توسعه و احداث پایگاه‌های «تل بیدر» و تل براک استفاده کند.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار