خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها

چه کسانی پول سهام عدالت خود را دریافت کردند؟

چه کسانی پول سهام عدالت خود را دریافت کردند؟ مدیر عملیات اوراق بهادار کارگزاری بانک کشاورزی، گفت: سهام عدالت سهامدارانی که در روزهای ششم تا دهم خرداد درخواست خود را ثبت کرده‌اند فروخته شده و این افراد پول سهام خود را به صورت کامل دریافت کرده‌اند؛ در حال فروش سهام و واریز وجه برای مشتریانی هستیم که در روزهای یازدهم تا سیزدهم خرداد ماه ثبت درخواست کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۱ - ۱۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 02
کد خبر: ۴۸۷۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، مدیر عملیات اوراق بهادار کارگزاری بانک کشاورزی، گفت: سهام عدالت سهامدارانی که در روزهای ششم تا دهم خرداد درخواست خود را ثبت کرده‌اند فروخته شده و این افراد پول سهام خود را به صورت کامل دریافت کرده‌اند؛ در حال فروش سهام عدالت و واریز وجه برای مشتریانی هستیم که در روزهای یازدهم تا سیزدهم خرداد ماه ثبت درخواست کرده‌اند.



بیش از یک ماه از آغاز ثبت درخواست فروش سهام عدالت از طریق بانک‌ها می‌گذرد و واریزی‌ها هنوز انجام نشده که موجب اعتراض سهامداران شده است.

 

جواد بهزادی، عضو هیات مدیره و مدیر عملیات اوراق بهادار کارگزاری بانک کشاورزی در خصوص وضعیت فروش سهام عدالت از طریق این کارگزاری گفت: تا به الان ۱۱۰ میلیارد تومان در قالب پول سهام عدالت برای سهامداران واریز کردیم که ۳۰ میلیارد تومان آن روز گذشته و حدود ۸۰ میلیارد تومان آن در روزهای قبل واریز شده است.

 

وی عنوان کرد: علت تاخیر در واریز نیز در فرآیند فروش سهام و واریز پول آن است که درخواست‌ها به شرکت سپرده‌گذاری ارسال می‌شود، سپس به صورت کد تجمیعی برای ما ارسال می‌شود و ما با هماهنگی ناظر بازار سهام را می‌فروشیم، در مرحله بعد شرکت سپرده‌گذاری باید اطلاعات سهامداران را برای ما ارسال کند تا ما بعد از بررسی اطلاعات پرداختی‌ها را انجام دهیم.

 

وی ادامه داد: علت تاخیری که بعد از واریز ۸۰ هزار میلیارد تومان ایجاد شد، این است که شرکت سپرده‌گذاری به ما گفت که اطلاعات مشتریان باید از سوی سازمان خصوصی‌سازی تایید و ارسال شود؛ پس از رفع این مسئله دیروز ۳۰ هزار میلیارد تومان به حساب سهامداران واریز شد.

 

چه کسانی پول ۳۰ درصد سهام خود را به صورت کامل دریافت کردند؟

عضو هیات مدیره کارگزاری بانک کشاورزی در پاسخ به این سوال، گفت: سهام عدالت سهامدارانی که در روزهای ششم تا دهم خرداد درخواست خود را ثبت کرده‌اند فروخته شده و این افراد پول سهام خود را به صورت کامل دریافت کرده‌اند؛ در حال فروش سهام و واریز وجه برای مشتریانی هستیم که در روزهای یازدهم تا سیزدهم خرداد ماه ثبت درخواست کرده‌اند.

 

اما بهزادی زمان دقیقی را برای وام پول سهام همه سهامداران و بسته شدن پرونده سهام در بانک را اعلام نکرد و عنوان کرد که فروش سهام عدالت برای افراد باقی مانده در حال انجام است.

منبع: تجارت نیوز

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار