عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

آمریکا: قصد ایجاد پایگاه نظامی دائم در عراق نداریم

معاون وزیر خارجه آمریکا با اعلام اینکه خروج نظامیان آمریکایی از عراق تبعات خطرناکی برای امنیت این کشور در پی خواهد داشت، مدعی شد واشنگتن در پی ایجاد پایگاه نظامی دائم در خاک عراق نیست.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۱ - ۱۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 03
کد خبر: ۴۸۸۰۵
آمریکا: قصد ایجاد پایگاه نظامی دائم در عراق نداریم

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از الفرات نیوز، معاون وزیر خارجه آمریکا مدعی شد واشنگتن به دنبال ایجاد پایگاه‌های دائم در خاک عراق و حضور نظامی دائم در این کشور نیست.

دیوید کوپلی با هشدار درباره پیامد‌های خروج زود هنگام نیرو‌های ائتلاف به سرکردگی آمریکا از عراق گفت: ما این موضوع را ۱۰ سال پیش و در جریان مذاکرات راهبردی با دولت بغداد حل کردیم.

این مقام آمریکایی که کشورش در آستانه بیستمین سال اشغال عراق قرار دارد، مدعی شد: ما به دفاع عراق از خاک خود احترام می‌گذاریم.

وی نسبت به تکرار سناریوی سال ۲۰۱۱ در پی خروج زودهنگام نیرو‌های ائتلاف و بی ثباتی و جنگ داخلی و حضور داعش هشدار داد.

در حالی که پارلمان عراق مدتهاست طرح خروج نیرو‌های آمریکایی از خاک خود را به تصویب رسانده، معاون وزیر خارجه آمریکا مدعی شد فرماندهی امنیتی عراق از اهمیت حضور نیرو‌های خارجی در خاک خود کاملا آگاه است. کوپلی  همچنین ادعا کرد کسانی که بر موضوع خروج نیرو‌های خارجی اصرار دارند، اهداف خاص خود از این موضوع را دنبال می‌کنند و خواسته‌های مشروع مردم عراق را نادیده می‌گیرند.

این مقام آمریکایی برای توجیه حضور نظامی خود در عراق افزود ائتلاف بین المللی متشکل از ۸۰ کشور می‌شود و با بهترین تسلیحاتی که در اختیار دارد از بغداد در مبارزه با داعش پشتیبانی می‌کند. کوپلی ظرفیت‌های بالای نظامی ائتلاف به سرکردگی آمریکا را برای مبارزه با داعش در عراق یادآور شد.

پس از شهادت سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس، پارلمان عراق در دی ماه سال گذشته، رای به اخراج نیرو‌های نظامی آمریکایی مستقر در این کشور داد و جای هیچ، اما و اگری برای واشنگتن باقی نماند.

ارسال نظر
آخرین اخبار