تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

مالیات بر سود سهام منتقی است

مالیات بر سود سهام  منتقی است محمدرضا پورابراهیمی گفت: موضوع مالیات بر عایدی سهام و همچنین سود سپرده های بانکی از نظر ما در دستور کار نیست و موضوعیتی هم ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۸ - ۱۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 03
کد خبر: ۴۸۸۳۴

به گزارش راهبرد معاصر محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: موضوع مالیات بر عایدی یکی از موضوعات مهمی بوده که ما از مجلس دهم در دستور کار کمیسیون اقتصادی داشتیم.

 

وی افزود: هدف اول و اصلی ما این بود که بتوانیم موضوع مهم مالیات بر عایدی را در بخش املاک و مستغلات که یکی از موضوعات مهم به شمار می‌رود را دنبال کنیم چرا که هم نوسانات بخش مسکن را در کشور داشته و هم باعث ایجاد خانه‌های خالی شده و همچنین تبعات آن در در بحث اجاره‌بها و دیگر موارد مشهود است؛ لذا تلاش بر این است تا بتوانیم این موضوع را مدیریت کنیم.

 

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در ادامه عنوان کرد: در یک سال و نیم پایانی مجلس دهم، کلیات این موضوع در کمیسیون اقتصادی به تصویب رسید که بر اساس آن مالیات بر عایدی املاک و مستغلات را به شکلی در کشور داشته باشیم اما موضوع توافق با دولت باعث شد تا این کار کمی عقب بیفتد و دولت پیشنهاد دیگری مطرح و عنوان کرد که ما لایحه جامعی در این حوزه ارائه می‌کنیم و بر اساس آن می‌خواهیم یک کار جامع انجام دهیم و لذا در مجلس دهم به جمع‌بندی نرسید.

 

پورابراهیمی همچنین خاطرنشان کرد:‌ در ارتباط با موضوع مالیات بر عایدی، در مجلس یازدهم نیز تعدادی از همکاران -که در حوزه اقتصادی کار می‌کنند- پیشنهادی را مطرح کردند و ما هم پیشگام شدیم تا اقداماتی که در مجلس دهم بوده را ادامه دهیم.

 

وی بر همین اساس اضافه کرد: ما پیش‌تر گزارشی را در ارتباط با این موضوع (مالیات بر عایدی) تهیه کردیم؛ این گزارش بر اساس تجربه دنیا بود و مجموعه‌ای از انواع مالیات‌ها بر عایدی از حوزه خودرو گرفته تا حوزه ارز،‌ املاک، مستغلات، سهام و سپرده‌های بانکی در آن مطرح شده بود. در حقیقت این گزارش، بررسی مجموعه‌ای از اقداماتی بود که در دنیا انجام می‌شد.

 

پورابراهیمی همچنین خاطرنشان کرد: در آن جمع‌بندی نهایی که اکنون در متن طرح پیشنهادی -که خود ما جزو طراحان آنها هستیم- اولویت و برنامه ما موضوع بحث املاک و مستغلات بوده و بر اساس سابقه‌ای که در کمیسیون داشتیم؛ اکنون هم به این موضوع می‌خواهیم ورود کنیم لذا موضوع مالیات در بخش سهام از نظر ما منتفی است و اصلاً موضوعیتی ندارد.

 

نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی برهمین اساس اضافه کرد: گزارش مزبور هم تغییر پیدا کرده و گزارشی بر اساس آن اطلاعات منتشر شده، تغییر یافته است. در حقیقت گزارشی بود که چگونگی اخذ مالیات بر عایدی را تشریح کرده بود و اصلا موضوع طرح این مسئله نیست. طرحی را هم که همکاران ما طراحی کردند بر اساس آن گزارش بود که البته این طرح هم تغییر کرده و لذا موضوع مالیات بر عایدی سهام و همچنین سود سپرده های بانکی از نظر ما در دستور کار نیست و موضوعیتی هم ندارد.

 

پورابراهیمی در ادامه سخنانش خاطرنشان کرد: موضوع و بحث اصلی ما «مالیات بر عایدی بر املاک و مستغلات» بوده که قرار است به زودی در کمیسیون اقتصادی در دستور کار مجلس قرار گیرد.

 

وی تصریح کرد: آنچه که ما در کمیسیون اقتصادی نهایی کردیم موضوع تعریف شده و مختصر شده‌ای در ارتباط با مالیات بر املاک و مستغلات است که اصلا موضوع سهام در آن مطرح نیست. گزارش جامع مرکز پژوهش‌ها هم شامل همه توضیحاتی بود که در دنیا چه مالیات‌هایی اخذ و شامل چه چیزهایی می‌شود.

 

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در خاتمه اعلام کرد که این طرح (مالیات بر عایدی املاک و مستغلات) به زودی از سوی هیئت رئیسه به کمیسیون اقتصادی ابلاغ شده و در کمیسیون بررسی خواهد شد.

فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار