هشدار قرمز؛ ۱۱ شهر در محاصره آلودگی پلمب یک تالار پذیرایی به علت مسمومیت غذایی بیش از ۷۰ نفر/ ماجرا چیست؟ ازدواج با اتباع غیرایرانی قانونی می‌شود اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای چالوس و هراز بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور

اقدام قوه قضائیه در تبرئه کامفیروزی بسیار پسندیده بود

عضو مجمع محققان و مدرسین حوزه علمیه قم، گفت: اقدام قوه قضائیه در تبرئه کامفیروزی بسیار اقدام پسندیده‌ای بود؛ اقداماتی از این دست سبب افزایش سرمایه اجتماعی نظام و اعتمادزایی در میان چهره‌های منتقد می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۱۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 08
کد خبر: ۴۹۷۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدتقی فاضل میبدی با اشاره به تبرئه محمدعلی کامفیروزی در دادگاه تجدیدنظر پس از محکومیت وی به دو سال حبس تعلیقی اظهار کرد: اقدام قوه قضائیه در تبرئه کامفیروزی بسیار اقدام پسندیده‌ای بود؛ اقداماتی از این دست سبب افزایش سرمایه اجتماعی نظام و اعتمادزایی در میان چهره‌های منتقد می‌شود.

 

وی تصریح کرد: تبرئه کامفیروزی توسط قوه قضائیه باعث می‌شود که این احساس به افراد منتقد جامعه القاء شود که باید نقد‌ها و نظرات خود را از طریق مراجع و تریبون‌های رسمی بیان کنند و همین امر جلوی سوء‌استفاده رسانه‌ها و مراجع ضدایرانی و ضدانقلاب را می‌گیرد.

 

فاضل میبدی با اشاره به تاکیدات مؤکد بزرگان و اعاظم دینی بر اهمیت باب نقد در جامعه بیان کرد: خود مقام معظم رهبری همواره از نقد حمایت کرده‌اند و اهمیت باب نقد در جامعه در دستورات اسلامی و فرمایشات حضرت علی (ع) نیز مندرج است.

 

عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: به هر میزان که بتوانیم از محکومیت متهمان سیاسی جلوگیری کنیم، به نفع نظام است؛ لذا رویه قوه قضائیه در این رابطه که یک نمونه از آن در تبرئه کامفیروزی مشاهده شد، اقدام بسیار مبارک و خوبی است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار