دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

نقش ایران در حمایت منطقه از صلح افغانستان

نقش ایران در حمایت منطقه از صلح افغانستان نقش ایران در حمایت منطقه از روند صلح افغانستان یکی از موضوعاتی بود که در دیدار بهادر امینیان با حمدالله محب مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۶ - ۱۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 09
کد خبر: ۴۹۸۷۷

به گزارش راهبرد معاصر «بهادر امینیان» سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل امروز پنجشنبه ( 19 تیر) با «حمدالله محب» مشاور امنیت ملی افغانستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار دو طرف در خصوص مشکلات پیش‌روی مهاجرین افغانستانی در ایران و بهبود همکاری‌های دوجانبه از جمله نقش ایران در تلاش‌های منطقه‌ای برای حمایت از صلح افغانستان بحث و تبادل نظر کردند.

به گزارش فارس، در سفر ۲ روزه سرپرست وزارت خارجه افغانستان  به ایران که در تاریخ 2 تیرماه صورت گرفت، طرف ایرانی و افغانستانی، توافق کردند که سند جامع همکاری‌ها را تا سه ماه آینده آماده کنند و ایران هم اعلام کرد آماده است میزبان مذاکرات بین الافغانی باشد. 

همچنین در پایان این سفر، ایران در بیانیه‌ ۱۵ بندی ظریف و اتمر اعلام کرد که آماده است در صورت درخواست افغانستان، ظرفیت و امکانات خود را برای تسھیل روند مذاکرات بین الافغانی و میزبانی از این مذاکرات به کار گیرد. 

در این راستا سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران روز سه‌شنبه هفته گذشته با اعلام خبر ملاقات روز دوشنبه محمدابراهیم طاهریان‌فرد نماینده ویژه جمهوری اسلامی ایران در امور افغانستان با معاون سیاسی گروه طالبان در قطر تاکید کرد این دیدارها در راستای تلاش‌ها و رایزنی‌های جمهوری اسلامی ایران برای انجام گفت‌وگوهای بین الافغانی با هدف برقراری صلح، ثبات و امنیت در جمهوری اسلامی افغانستان صورت می‌پذیرد. 

در پی اختلافات سیاسی در افغانستان پس از انتخابات ریاست جمهوری در این کشور، جمهوری اسلامی ایران تلاش و رایزنی‌های زیادی را در راستای حل اختلافات صورت داد از جمله با طرف‌های افغانستانی و در نهایت توافقی بین اشرف غنی و عبدالله عبدالله حاصل شد که ایران نیز از این توافق استقبال کرد.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار