نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

دو لژیونر ۱۴ گله ایران در اروپا

دو مهاجم تیم ملی فوتبال ایران در این فصل تاکنون هر کدام ۱۴ گل برای تیم‌های خود به ثمر رسانده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۶ - ۲۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 10
کد خبر: ۴۹۹۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، ریو آوه پنجشنبه شب در هفته سی و یکم لیگ یک پرتغال برابر پورتیموننزه قرار گرفت و ۲ بر یک پیروز شد. مهدی طارمی توانست زمانی که تیمش با یک گل از حریف خود عقب بود یک پنالتی بگیرد و آن را برخلاف جهت دروازه بان به گل اول تیمش تبدیل کند تا بتواند شمار گل‌های خود در لیگ پرتغال در اولین فصل حضورش در فوتبال اروپا را به عدد ۱۴ برساند.

 

طارمی با این گل در کنار پائولینیو از براگا با ۱۴ گل د ر رده دوم مشترک برترین گلزنان فصل لیگ پرتغال قرار دارد و چه بسا اگر طارمی در ابتدای فصل پنالتی‌هایی که خودش می‌گرفت را می‌زد اکنون در صدر جدول گلزنان لیگ پرتغال قرار داشت.

 

در صدر جدول گلزنان لیگ پرتغال کارلوس وینیسیوس و پیتزی به صورت مشترک با ۱۷ گل قرار دارند که هر دو مهاجمان تیم بنفیکا هستند.

 

طارمی در حالی توانسته در این فصل با ۱۴ گل در لیگ پرتغال حسابی سر و صدا کند که زوج او در تیم ملی فوتبال ایران یعنی سردار آزمون نیز همین شرایط را دارد. آزمون بعد از درخشش در هفته‌های اخیر توانست در لیگ روسیه ۱۴ گله شود و جام قهرمانی را نیز این هفته بدست آورد. در صدر جدول لیگ روسیه آرتم زیوبا قرار دارد که ۱۶ گل به ثمر رسانده است.

 

درخشش طارمی و آزمون زوج تیم ملی فوتبال ایران می‌تواند بهترین خبر برای اسکوچیچ باشد که تیمش باید بازی‌های بسیار حساسی در دور برگشت انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر انجام دهد./ ایسنا

ارسال نظر