مستاجران بخوانند؛ مالکان در چهار مورد می‌توانند حکم تخلیه را دریافت کنند خبر جدید درباره افزایش مبلغ کالابرگ نحوه احراز هویت خریداران طلا پیش از معامله آخرین قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۱۴۰۵/۰۴/۰۱ ریزش سنگین شاخص بورس اطلاعیه مهم سازمان تامین اجتماعی درباره حقوق بازنشستگان خرداد ۱۴۰۵ قیمت جدید گوشت قرمز امروز اول تیر ۱۴۰۵/ راسته گوسفندی چند شد؟ + جدول تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش

افزایش ۷۷.۵ درصدی معاملات مسکن در خرداد ۹۹

افزایش ۷۷.۵ درصدی معاملات مسکن در خرداد ۹۹ در حالی وزیر راه از کاهش ۷۰ درصدی معاملات مسکن خبر داده که مطابق آمار وزارت راه در خرداد ۹۹ معاملات در مقایسه با ماه مشابه سال قبل ۷۷.۵ درصد افزایش یافته است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ - ۲۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 10
کد خبر: ۴۹۹۵۵

به گزارش راهبرد معاصر،  وزیر راه و شهرسازی چهارشنبه شب در یک برنامه تلویزیونی با تکرار اظهاراتش درباره دلایل افزایش سرسام آور قیمت مسکن گفت: تورم بخش مسکن متاثر از رخداد‌های بازار‌های موازی نظیر تغییرات نرخ ارز و طلا و کاهش ارزش پول ملی است. این شرایط همواره به‌طور طبیعی باعث ورود منابعی به بخش مسکن می‌شود و تجدید ارزیابی انجام‌شده که بر همه بخش‌های اقتصادی اثرگذار است، بخش مسکن را نیز شامل می‌شود.

 

محمد اسلامی با بیان اینکه مقایسه منحنی‌های رشد نرخ ارز، تورم، طلا، قیمت هر مترمربع مسکن و اجاره‌بها از دهه ۷۰ تاکنون، حاکی از هم‌پایی و هم‌پیوندی این مولفه‌ها با یکدیگر است، افزود: نکته حائز اهمیت در بخش مسکن را به‌کارگیری برنامه‌ای پایدار توسط دولت برای کمک به صاحب‌خانه‌شدن مردم است.

 

وی تصریح کرد: پایش معاملات بخش مسکن، کاهش ۷۰ درصدی را نسبت به دوره مشابه سال گذشته نشان می‌دهد. نکته حائز اهمیت در این بخش این است که ۶۰ درصد معاملات این بخش مربوط به واحد‌های بزرگ و لوکس و حاکی از سوداگری در این بخش است که بازار مسکن را ملتهب می‌کند. همچنین سهم کمی از معاملات این بخش مربوط به واحد‌های کوچک و مناطقی است که قیمت مناسب‌تری وجود داشته است.

 

بررسی (پایش) آمار منتشر شده از سوی وزارت راه و شهرسازی از بازار مسکن نشان می‌دهد طی خردادماه امسال متوسط قیمت هر مترمربع واحد مسکونی در تهران با رشد حدود ۲ میلیون تومانی نسبت به اردیبهشت ۹۸ به ۱۹ میلیون و ۷۱ هزار تومان افزایش یافته است. تعداد معاملات صحیح در ماه مورد اشاره نیز ۹ هزار و ۵۶۲ فقره بوده است.

 

این در حالی است که تعداد معاملات ثبت شده صحیح در خردادماه سال گذشته ۵ هزار و ۳۸۷ فقره بوده است. به عبارت دیگر تعداد معاملات انجام شده در آخرین ماه بهار امسال در مقایسه با ماه مشابه سال گذشه ۷۷.۵ درصد افزایش یافته است.

 

چنانچه میانگین معاملات بهار ۹۹ را با میانگین معاملات بهار ۹۸ مقایسه کنیم باز هم روند تصاعدی بوده است. در سه ماه اول امسال مجموعا ۲۰ هزار و ۶۵۴ فقره قرارداد (بر اساس آمار وزارت راه و شهرسازی) ثبت شده که نسبت به ۱۹ هزار و ۴۷۰ فقره معامله بهار سال گذشته حاکی از افزایش ۶.۰۸ درصدی دارد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار