دیدار لاریجانی با السودانی/ امضای تفاهم امنیتی مشترک بین ایران و عراق حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد

واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تمدید تحریم تسلیحاتی ایران

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: کاهش محدودیت در خرید و فروش تسلیحات حق قانونی ایران است و طبیعتا آمریکایی‌ها در این مسیر جوسازی می‌کنند که اساس آن دروغ است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۲۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 11
کد خبر: ۵۰۱۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، سیدعباس موسوی در پاسخ به این سئوالی که با توجه به اینکه تحریم تسلیحاتی ایران براساس قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت در هفته آخر مهرماه سال جاری به پایان می‌رسد، اگر طبق ادعایی که مطرح شده تمدید تحریم‌ها ادامه یابد برنامه وزارت خارجه چه خواهد بود؟ اظهار داشت: کاهش محدودیت‌ها در این زمینه، حق قانونی ما و امتیازی است که جمهوری اسلامی ایران به واسطه برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ به آن دست یافته و باید محدودیت‌هایی که برای خرید و فروش تسلیحات ایجاد شده طبق این شرایط تا اکتبر برداشته شود.

 

وی افزود: طبیعتا آمریکایی‌ها دست و پا خواهند زد و اجازه نخواهند داد، همان طور که اکنون جوسازی‌ها و اقداماتی را انجام می‌دهند که اساس آن دروغ است.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: آن‌ها به دنبال این هستند که علیه ما یک اجماع جدید ایجاد و جمهوری اسلامی ایران را مخل امنیت تلقی کنند، اما آنان که مخل صلح و ثبات و امنیت در منطقه به شمار می‌آیند نیرو‌های آمریکایی هستند.

 

وی تصریح کرد: هشدار دادیم که اگر کشور‌های اروپایی به فشار‌های سیاسی و دیپلماتیک آمریکا تن دهند و باعث این محدودیت‌ها شوند ایران اقدامات موثر پیش‌بینی کرده که امیدواریم کار به آنجا نکشد.

 

موسوی خاطرنشان کرد: توصیه می‌کنیم ملت‌های مستقل زیرفشار آمریکا تصمیم‌های نابه‌خردانه‌ای برای صلح و امنیت بین‌الملل نگیرند.
منبع: تسنیم

ارسال نظر