ونس: خط قرمزی در مذاکرات با ایران وجود ندارد / در گفت‌و‌گو‌ها بسیار جدی هستیم آمریکا به کشتی‌های خود هشدار داد از ایران دوری کنند شیخ نعیم قاسم: با پایداری، شکستی وجود ندارد/می‌خواهیم لبنان را آزاد کنیم و خواهان درگیری نیستیم احتمال رقیق سازی اورانیوم ۶۰ درصد در مقابل لغو تمامی تحریم‌ها ابوشریف: ایران را تنها نخواهیم گذاشت حضور چهل فرمانده ایرانی در تنگه هرمز همزمان با مذاکرات مسقط تأکید السیسی و بن‌زاید بر پرهیز از تنش در منطقه گزارش اینستاگرامی عراقچی از مذاکرات اخیر با آمریکا درخواست‌های نتانیاهو از ترامپ درباره ایران در سفر به واشنگتن انفجار‌های پیاپی در کی‌یف هم‌زمان با اعلام هشدار حملات هوایی در اوکراین بن گویر: بازسازی غزه اقدامی اشتباه است دیدار فرستاده ترامپ در سوریه با وزیر خارجه عربستان حماس: تصمیمات جدید کابینه اسرائیل در کرانه باختری، پاکسازی نژادی است الاعرجی: شرایط منطقه مستلزم کاهش تنش و تقویت ثبات است لاوروف: روسیه برنامه‌ای برای حمله به اروپا ندارد

واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تمدید تحریم تسلیحاتی ایران

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: کاهش محدودیت در خرید و فروش تسلیحات حق قانونی ایران است و طبیعتا آمریکایی‌ها در این مسیر جوسازی می‌کنند که اساس آن دروغ است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۲۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 11
کد خبر: ۵۰۱۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، سیدعباس موسوی در پاسخ به این سئوالی که با توجه به اینکه تحریم تسلیحاتی ایران براساس قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت در هفته آخر مهرماه سال جاری به پایان می‌رسد، اگر طبق ادعایی که مطرح شده تمدید تحریم‌ها ادامه یابد برنامه وزارت خارجه چه خواهد بود؟ اظهار داشت: کاهش محدودیت‌ها در این زمینه، حق قانونی ما و امتیازی است که جمهوری اسلامی ایران به واسطه برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ به آن دست یافته و باید محدودیت‌هایی که برای خرید و فروش تسلیحات ایجاد شده طبق این شرایط تا اکتبر برداشته شود.

 

وی افزود: طبیعتا آمریکایی‌ها دست و پا خواهند زد و اجازه نخواهند داد، همان طور که اکنون جوسازی‌ها و اقداماتی را انجام می‌دهند که اساس آن دروغ است.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: آن‌ها به دنبال این هستند که علیه ما یک اجماع جدید ایجاد و جمهوری اسلامی ایران را مخل امنیت تلقی کنند، اما آنان که مخل صلح و ثبات و امنیت در منطقه به شمار می‌آیند نیرو‌های آمریکایی هستند.

 

وی تصریح کرد: هشدار دادیم که اگر کشور‌های اروپایی به فشار‌های سیاسی و دیپلماتیک آمریکا تن دهند و باعث این محدودیت‌ها شوند ایران اقدامات موثر پیش‌بینی کرده که امیدواریم کار به آنجا نکشد.

 

موسوی خاطرنشان کرد: توصیه می‌کنیم ملت‌های مستقل زیرفشار آمریکا تصمیم‌های نابه‌خردانه‌ای برای صلح و امنیت بین‌الملل نگیرند.
منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار