پلمب یک تالار پذیرایی به علت مسمومیت غذایی بیش از ۷۰ نفر/ ماجرا چیست؟ ازدواج با اتباع غیرایرانی قانونی می‌شود اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای چالوس و هراز بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند

هزینه های سرسام آور درمان کرونا

برخی شهروندان اعلام کردند : متأسفانه مکان های محدود و معدودی برای تست کرونا در سطح کلانشهر اهواز مشخص شده که به گفته متولیان مراکز مذکور فقط از افراد بالای ۶۰ سال تست کرونا گرفته می شود . گاهی نیز کمبود کیت نیز دلیل عدم تست گیری از شهروندان زیر ۶۰ سال اعلام شده است
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۹ - ۲۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 11
کد خبر: ۵۰۱۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، کرونا فقط بیماری عجیبی نیست، گران هم هست.شهروندان اهوازی از هزینه سرسام آورآزمایشات و درمان کرونا گلایه جدی دارند. برخی شهروندان در گفتگو با عصرما اعلام کردند : متأسفانه مکان های محدود و معدودی برای تست کرونا در سطح کلانشهر اهواز مشخص شده که به گفته متولیان مراکز مذکور فقط از افراد بالای ۶۰ سال تست کرونا گرفته می شود . گاهی نیز کمبود کیت نیز دلیل عدم تست گیری از شهروندان زیر ۶۰ سال اعلام شده است.

 

سالمی یکی از افراد مراجعه کننده برای تست گیری اظهار داشت: معمولا هر شهروندی با هر علامتی که مراجعه می کند مستقیما برای او سی تی اسکن و آزمایش خون نوشته و به مراکز خصوصی سطح شهر هدایت می شود .این در حالی است که هزینه آزمایش خون و سی تی اسکن نزدیک به ۴۰۰ هزار تومان می باشد و برای اقشار آسیب پذیر کمرشکن و غیر قابل پرداخت است.

 

همچنبن یکی دیگر از شهروندان اهوازی به عصرما گفت : در حال حاضر تست کرونا بین ۳۰ هزار تومان تا یک میلیون تومان است. اگر بیمار نیاز به بستری داشته باشد احتمالا باید بین ۱۵ تا ۱۵۰ میلیون تومان هزینه کند و قیمت داروهای کمیاب آن گاهی تا ۲۰ میلیون تومان هم می‌رسد.

 

لازم به یادآوری است بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا و اعلام دولت مقرر بود تا هزینه درمان و تست کرونا رایگان باشد اما گزارش‌های مردمی از هزینه‌های چند میلیونی درمان کرونا خبر می‌دهد.

 

منبع: 55 آنلاین

کلمات کلیدی: تست کرونا
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار