سردار حاجی‌زاده: قصد ورود به خودروسازی نداریم، می‌خواهیم کمک کنیم-راهبرد معاصر
کلیات طرح اصلاح قانون مهریه در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد جزئیات دستگیری عناصر شبکه تکفیری در سرپل‌ذهاب عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند

سردار حاجی‌زاده: قصد ورود به خودروسازی نداریم، می‌خواهیم کمک کنیم

فرمانده نیروی هوافضای سپاه در یادداشتی تاکید کرد که این نیرو هیچ قصدی برای ورود به خودروسازی ندارد، بلکه به دنبال کمک به این صنعت است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۲۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 13
کد خبر: ۵۰۳۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سرتیپ «امیرعلی حاجی‌زاده» فرمانده نیروی هوافضای سپاه در یادداشتی به موضوع کمک‌رسانی نیرو‌های مسلح به صنعت خودروسازی پرداخته است.

 

متن این یادداشت به شرح زیر است:

اخیرا درباره موضوع ورود نیروی هوافضای سپاه به صنعت خودروسازی بحث‌هایی شده که در این زمینه لازم است نکاتی مدنظر قرار گیرد. امروز در موضوع‌سازی و نگاه به توان و ظرفیت داخلی در کشور اجماع وجود دارد و پیمودن این مسیر و قطع وابستگی به خارج در حوز‌ه‌های گوناگون، مستلزم ایستادگی و استمرار در تلاش است.

 

در این حوزه نقشه راه رسیدن به خودروسازی مطلوب بسیار تعیین‌کننده است. برای جبران عقب‌ماندگی در حوزه خودرو باید با در نظر گرفتن سیاست پلکانی، اولویت‌ها را دنبال کنیم تا در چند سال آینده بتوانیم به شرایط ایده‌آل برسیم. در واقع باید بومی‌سازی را به ۱۰۰ درصد برسانیم و از وابستگی به طور کامل رها شویم؛ این مهم، تحقق یافتنی است. البته همزمان هم باید محصولات تولیدی را باکیفیت و ارزان کنیم.

 

اما درباره کمک سپاه و نیروی هوافضا برای ایــن منظور، باید دانست فرماندهی و محور اصلی اداره و مدیریت حوزه خودرو برعهده وزارت صمت و خودروسازان است و با تقسیم کار درست و بهره‌گیری از توان شرکت‌های دانش‌بنیان و مجموعه‌های علمی می‌توان به نتایج و دستاورد‌های ارزشمندی رسید که در این زمینه ما کمک‌کننده هستیم، نه تولیدکننده.

 

قدمت صنعت خودروسازی در کشور بیش از ۶۰سال اســت؛ البته مشکلات زیادی در این حوزه وجود دارد کــه واکاوی آن فرصت دیگری را می‌طلبد. امروز می‌بینیم مدیران در صنعت خودروسازی کشــور و وزارتخانه مصمم هستند وابستگی را قطع کنند. نکته مهم این است که نباید انتظار کار ویژه‌ای را در مدت کوتاه داشت، اما این ریل‌گذاری ما را به نقطه خوبی خواهد رساند.

 

در نیرو‌های مسلح، به‌ویژه نیروی هوافضای سپاه ورود ما به هیچ وجه در مسئله تولید خودرو نخواهد بود؛ ما تولیدکننده نیستیم؛ کار ساخت با خودروسازان اســت، ما به رفع کاستی‌هایی که عزیزان مان در صنعت خودرو دارند، کمک می‌کنیم. نیــروی هوافضا با دست یافتن به فناوری‌هایی در لبه فناوری‌های روز دنیا، توانایی ساخت پیچیده‌ترین سامانه‌های پدافند هوایی که خود مجموعه‌ای از دانش‌های مختلف است، دارد.

 

در حوزه تولید موشک و پهپاد، فناوری‌های روز دنیا در اختیار ماست و همگی هم نتیجه کار بومی خودمان بوده است. حال که در صنعت خودرو در بخشی از قطعات وابستگی وجود دارد، ما با این توان برای بومی‌سازی کمک خواهیم کرد. از سویی، آدرس صنعتگران و شرکت‌های دانش‌بنیان داخل را ما بیشتر از دیگران می‌دانیم؛ چون برای دست یافتن به لبه فناوری‌های روز دنیا از همین عزیزان کمک گرفتیم که در این زمینه هم در حال کمک به خودروسازان هستیم؛ لذا هیچ قصدی برای ورود به خودروسازی نداریم، بلکه ما می‌خواهیم کمک کنیم.

 

تمام کشور‌های دنیا قائل به این هستند که ماهــواره و ماهواره بر، لبه تکنولوژی است. این فنــاوری را ما به کمک آمریکا و اروپا به دســت نیاوردیم، بلکه به کمک ظرفیت‌های داخلی به این فناوری رسیدیم. این موضوع را در کنار فناوری سامانه‌های پدافند هوایی، موشکی و پهپاد که در نظر بگیرید، می‌بینید اتکا به داخل و کمک گرفتن از صنعتگران و مجموعه‌های دانش‌بنیان برای تولید خودرو، بسیار سهل است.

 

امروز بعضی از آقایان معتقدند با مذاکره و تعامل مشــکل تحریم و اقتصاد را می‌توان حل کرد؛ بنده هم همین اعتقاد را دارم؛ البته نه مذاکره با آمریکا و دشــمنان ایران، بلکه مذاکره و تعامل با دانشگاه‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان و صاحبان ظرفیت. نیروی هوافضای سپاه از همین رو در تعامل با خودروسازان، دانشگاه علم و صنعت و مجموعه‌های دانش‌بنیان وارد شده تا این صنعت به نقطه مطلوب نزدیک‌تر شود./ میزان

ارسال نظر