سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

سردار حاجی‌زاده: قصد ورود به خودروسازی نداریم، می‌خواهیم کمک کنیم

سردار حاجی‌زاده: قصد ورود به خودروسازی نداریم، می‌خواهیم کمک کنیم فرمانده نیروی هوافضای سپاه در یادداشتی تاکید کرد که این نیرو هیچ قصدی برای ورود به خودروسازی ندارد، بلکه به دنبال کمک به این صنعت است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۲۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 13
کد خبر: ۵۰۳۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سرتیپ «امیرعلی حاجی‌زاده» فرمانده نیروی هوافضای سپاه در یادداشتی به موضوع کمک‌رسانی نیرو‌های مسلح به صنعت خودروسازی پرداخته است.

 

متن این یادداشت به شرح زیر است:

اخیرا درباره موضوع ورود نیروی هوافضای سپاه به صنعت خودروسازی بحث‌هایی شده که در این زمینه لازم است نکاتی مدنظر قرار گیرد. امروز در موضوع‌سازی و نگاه به توان و ظرفیت داخلی در کشور اجماع وجود دارد و پیمودن این مسیر و قطع وابستگی به خارج در حوز‌ه‌های گوناگون، مستلزم ایستادگی و استمرار در تلاش است.

 

در این حوزه نقشه راه رسیدن به خودروسازی مطلوب بسیار تعیین‌کننده است. برای جبران عقب‌ماندگی در حوزه خودرو باید با در نظر گرفتن سیاست پلکانی، اولویت‌ها را دنبال کنیم تا در چند سال آینده بتوانیم به شرایط ایده‌آل برسیم. در واقع باید بومی‌سازی را به ۱۰۰ درصد برسانیم و از وابستگی به طور کامل رها شویم؛ این مهم، تحقق یافتنی است. البته همزمان هم باید محصولات تولیدی را باکیفیت و ارزان کنیم.

 

اما درباره کمک سپاه و نیروی هوافضا برای ایــن منظور، باید دانست فرماندهی و محور اصلی اداره و مدیریت حوزه خودرو برعهده وزارت صمت و خودروسازان است و با تقسیم کار درست و بهره‌گیری از توان شرکت‌های دانش‌بنیان و مجموعه‌های علمی می‌توان به نتایج و دستاورد‌های ارزشمندی رسید که در این زمینه ما کمک‌کننده هستیم، نه تولیدکننده.

 

قدمت صنعت خودروسازی در کشور بیش از ۶۰سال اســت؛ البته مشکلات زیادی در این حوزه وجود دارد کــه واکاوی آن فرصت دیگری را می‌طلبد. امروز می‌بینیم مدیران در صنعت خودروسازی کشــور و وزارتخانه مصمم هستند وابستگی را قطع کنند. نکته مهم این است که نباید انتظار کار ویژه‌ای را در مدت کوتاه داشت، اما این ریل‌گذاری ما را به نقطه خوبی خواهد رساند.

 

در نیرو‌های مسلح، به‌ویژه نیروی هوافضای سپاه ورود ما به هیچ وجه در مسئله تولید خودرو نخواهد بود؛ ما تولیدکننده نیستیم؛ کار ساخت با خودروسازان اســت، ما به رفع کاستی‌هایی که عزیزان مان در صنعت خودرو دارند، کمک می‌کنیم. نیــروی هوافضا با دست یافتن به فناوری‌هایی در لبه فناوری‌های روز دنیا، توانایی ساخت پیچیده‌ترین سامانه‌های پدافند هوایی که خود مجموعه‌ای از دانش‌های مختلف است، دارد.

 

در حوزه تولید موشک و پهپاد، فناوری‌های روز دنیا در اختیار ماست و همگی هم نتیجه کار بومی خودمان بوده است. حال که در صنعت خودرو در بخشی از قطعات وابستگی وجود دارد، ما با این توان برای بومی‌سازی کمک خواهیم کرد. از سویی، آدرس صنعتگران و شرکت‌های دانش‌بنیان داخل را ما بیشتر از دیگران می‌دانیم؛ چون برای دست یافتن به لبه فناوری‌های روز دنیا از همین عزیزان کمک گرفتیم که در این زمینه هم در حال کمک به خودروسازان هستیم؛ لذا هیچ قصدی برای ورود به خودروسازی نداریم، بلکه ما می‌خواهیم کمک کنیم.

 

تمام کشور‌های دنیا قائل به این هستند که ماهــواره و ماهواره بر، لبه تکنولوژی است. این فنــاوری را ما به کمک آمریکا و اروپا به دســت نیاوردیم، بلکه به کمک ظرفیت‌های داخلی به این فناوری رسیدیم. این موضوع را در کنار فناوری سامانه‌های پدافند هوایی، موشکی و پهپاد که در نظر بگیرید، می‌بینید اتکا به داخل و کمک گرفتن از صنعتگران و مجموعه‌های دانش‌بنیان برای تولید خودرو، بسیار سهل است.

 

امروز بعضی از آقایان معتقدند با مذاکره و تعامل مشــکل تحریم و اقتصاد را می‌توان حل کرد؛ بنده هم همین اعتقاد را دارم؛ البته نه مذاکره با آمریکا و دشــمنان ایران، بلکه مذاکره و تعامل با دانشگاه‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان و صاحبان ظرفیت. نیروی هوافضای سپاه از همین رو در تعامل با خودروسازان، دانشگاه علم و صنعت و مجموعه‌های دانش‌بنیان وارد شده تا این صنعت به نقطه مطلوب نزدیک‌تر شود./ میزان

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار