موافقت نماینده ولی‌فقیه با مطالبات مولوی حسین‌زهی تست موفق آمیز جدیدترین تسلیحات و موشک‌ها در رزمایش ارتش رزمایش امنیتی تهاجمی و متحرک نزاجا پایان یافت دبیر ستاد امر به معروف: سند جامع «امر به معروف» در انتظار تصویب مجمع تشخیص مصلحت است سرلشکر باقری: ایران در رزمایش بین المللی دریایی پاکستان شرکت خواهد کرد پزشکیان: وزیر نیرو گفت اگر دو ساعت خاموشی بدهیم، مشکل حل می‌شود، اما محاسبه درست نبود انهدام شبکه تکفیری ـ سلفی در سرپل‌ذهاب سرلشکر باقری: ایران و‌ پاکستان برای تبدیل مرز‌ها به کانون دوستی تلاش می‌کنند سرپرست فرمانداری کرج منصوب شد رهبر انقلاب: شهیدان رازینی و مقیسه مستوجب پاداش الهی و شهادت در راه خدا شدند اقامه نماز رهبر انقلاب بر پیکر دو قاضی شهید سردار رادان: شناسایی و دستگیری عوامل ترور قضات در دستور کار است پزشکیان: به‌دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم پزشکیان: برخی نهاد‌ها مثل نیرو‌های مسلح می‌توانند پادگان‌ها و نیرو‌های خود را به جنوب منتقل کنند سرلشکر باقری وارد پاکستان شد + جزییات سفر

سردار حاجی‌زاده: قصد ورود به خودروسازی نداریم، می‌خواهیم کمک کنیم

فرمانده نیروی هوافضای سپاه در یادداشتی تاکید کرد که این نیرو هیچ قصدی برای ورود به خودروسازی ندارد، بلکه به دنبال کمک به این صنعت است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۲۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 13
کد خبر: ۵۰۳۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سرتیپ «امیرعلی حاجی‌زاده» فرمانده نیروی هوافضای سپاه در یادداشتی به موضوع کمک‌رسانی نیرو‌های مسلح به صنعت خودروسازی پرداخته است.

 

متن این یادداشت به شرح زیر است:

اخیرا درباره موضوع ورود نیروی هوافضای سپاه به صنعت خودروسازی بحث‌هایی شده که در این زمینه لازم است نکاتی مدنظر قرار گیرد. امروز در موضوع‌سازی و نگاه به توان و ظرفیت داخلی در کشور اجماع وجود دارد و پیمودن این مسیر و قطع وابستگی به خارج در حوز‌ه‌های گوناگون، مستلزم ایستادگی و استمرار در تلاش است.

 

در این حوزه نقشه راه رسیدن به خودروسازی مطلوب بسیار تعیین‌کننده است. برای جبران عقب‌ماندگی در حوزه خودرو باید با در نظر گرفتن سیاست پلکانی، اولویت‌ها را دنبال کنیم تا در چند سال آینده بتوانیم به شرایط ایده‌آل برسیم. در واقع باید بومی‌سازی را به ۱۰۰ درصد برسانیم و از وابستگی به طور کامل رها شویم؛ این مهم، تحقق یافتنی است. البته همزمان هم باید محصولات تولیدی را باکیفیت و ارزان کنیم.

 

اما درباره کمک سپاه و نیروی هوافضا برای ایــن منظور، باید دانست فرماندهی و محور اصلی اداره و مدیریت حوزه خودرو برعهده وزارت صمت و خودروسازان است و با تقسیم کار درست و بهره‌گیری از توان شرکت‌های دانش‌بنیان و مجموعه‌های علمی می‌توان به نتایج و دستاورد‌های ارزشمندی رسید که در این زمینه ما کمک‌کننده هستیم، نه تولیدکننده.

 

قدمت صنعت خودروسازی در کشور بیش از ۶۰سال اســت؛ البته مشکلات زیادی در این حوزه وجود دارد کــه واکاوی آن فرصت دیگری را می‌طلبد. امروز می‌بینیم مدیران در صنعت خودروسازی کشــور و وزارتخانه مصمم هستند وابستگی را قطع کنند. نکته مهم این است که نباید انتظار کار ویژه‌ای را در مدت کوتاه داشت، اما این ریل‌گذاری ما را به نقطه خوبی خواهد رساند.

 

در نیرو‌های مسلح، به‌ویژه نیروی هوافضای سپاه ورود ما به هیچ وجه در مسئله تولید خودرو نخواهد بود؛ ما تولیدکننده نیستیم؛ کار ساخت با خودروسازان اســت، ما به رفع کاستی‌هایی که عزیزان مان در صنعت خودرو دارند، کمک می‌کنیم. نیــروی هوافضا با دست یافتن به فناوری‌هایی در لبه فناوری‌های روز دنیا، توانایی ساخت پیچیده‌ترین سامانه‌های پدافند هوایی که خود مجموعه‌ای از دانش‌های مختلف است، دارد.

 

در حوزه تولید موشک و پهپاد، فناوری‌های روز دنیا در اختیار ماست و همگی هم نتیجه کار بومی خودمان بوده است. حال که در صنعت خودرو در بخشی از قطعات وابستگی وجود دارد، ما با این توان برای بومی‌سازی کمک خواهیم کرد. از سویی، آدرس صنعتگران و شرکت‌های دانش‌بنیان داخل را ما بیشتر از دیگران می‌دانیم؛ چون برای دست یافتن به لبه فناوری‌های روز دنیا از همین عزیزان کمک گرفتیم که در این زمینه هم در حال کمک به خودروسازان هستیم؛ لذا هیچ قصدی برای ورود به خودروسازی نداریم، بلکه ما می‌خواهیم کمک کنیم.

 

تمام کشور‌های دنیا قائل به این هستند که ماهــواره و ماهواره بر، لبه تکنولوژی است. این فنــاوری را ما به کمک آمریکا و اروپا به دســت نیاوردیم، بلکه به کمک ظرفیت‌های داخلی به این فناوری رسیدیم. این موضوع را در کنار فناوری سامانه‌های پدافند هوایی، موشکی و پهپاد که در نظر بگیرید، می‌بینید اتکا به داخل و کمک گرفتن از صنعتگران و مجموعه‌های دانش‌بنیان برای تولید خودرو، بسیار سهل است.

 

امروز بعضی از آقایان معتقدند با مذاکره و تعامل مشــکل تحریم و اقتصاد را می‌توان حل کرد؛ بنده هم همین اعتقاد را دارم؛ البته نه مذاکره با آمریکا و دشــمنان ایران، بلکه مذاکره و تعامل با دانشگاه‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان و صاحبان ظرفیت. نیروی هوافضای سپاه از همین رو در تعامل با خودروسازان، دانشگاه علم و صنعت و مجموعه‌های دانش‌بنیان وارد شده تا این صنعت به نقطه مطلوب نزدیک‌تر شود./ میزان

ارسال نظر