خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی

جزئیات جدید از پرونده موسوی مجد

جاسوس سیا و موساد که صبح امروز اعدام شد اطلاعاتی اعم از مشخصات محافظ بشاراسد، طرح تحول ساختار ارگان‌های امنیتی واطلاعاتی سوریه با پی نوشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را در اختیار سیا و موساد قرار داده بود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۲ - ۳۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 20
کد خبر: ۵۱۳۷۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
به گزارش راهبرد معاصر؛  صبح امروز محمود موسوی مجد جاسوس سیا و موساد پس از صدور حکم اعدام و تأیید در دیوان عالی کشور و انجام تشریفات قانونی به دار مجازات آویخته شد.
 
 
موسوی مجد در تاریخ ۱۸ مهرماه ۹۷ بازداشت شد و شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی به اتهامات انتسابی وی دایر بر افساد فی‌الارض از طریق اقدام علیه امنیت کشور با ارائه اطلاعات سری به سازمان سیا و موساد و تحصیل مال از طریق نامشروع به واسطه اخذ وجه به میزان ۲۸۰ هزار دلار آمریکا از سازمان سیا در قبال خدمات جاسوسی علیه جمهوری اسلامی ایران رسیدگی و در تاریخ ۳ شهریور ۹۸ حکم اعدام وی را صادر کرد که با اشکال و ایراد دیوان عالی کشور حکم دوباره به محکمه بازگشته و دادگاه بار دیگر در تاریخ ۴ اسفند ۹۸ بررسی مجدد پرونده حکم اعدام وی را تأیید و دوباره پرونده را به دیوان عالی کشور ارسال کرد و  این حکم در دیوان عالی کشور نیز تأیید شد.
 
 
۲۰ خرداد امسال بود که غلامحسین اسماعیلی سخنگوی دستگاه قضا در بخشی از نشست خبری خود، اعلام کرد اخیرا فردی به نام سید محمود موسوی مجد فرزند سیدکاظم که هم به سرویس موساد و هم به سرویس سیا وصل شده بود و در قبال اخذ دلار‌های آمریکایی، در حوزه‌های مختلف امنیتی اطلاعاتی را جمع آوری و در اختیار سرویس بیگانه قرار داده بود. یکی از اتهامات این فرد اعلام محل تردد و اسکان سردار شهید سلیمانی و برخی فرماندهان نظامی در ادوار مختلف به سرویس‌های جاسوسی سیا و موساد بود که با حکم دادگاه انقلاب اسلامی به اعدام محکوم شد.
 
 
ارائه مشخصات محافظ بشاراسد به سیا
 
اطلاعات به‌دست آمده حکایت از آن دارد که موسوی مجد در بخشی از اقدامات مجرمانه خود و در اولین دیدار خود با افسر اطلاعاتی آمریکا، مشخصات سرتیم حفاظت شخصیت ریاست جمهوری سوریه به همراه تلفن وی را در اختیار سازمان سیا قرار می‌دهد.
 
 
موسوی مجد همچنین طرح تحول ساختار ارگان‌های امنیتی واطلاعاتی سوریه که با پی نوشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی بوده‌است را در اختیار سازمان سیا قرار می‌دهد.
 
 
موسوی مجد چقدر پول در ازای جاسوسی گرفت؟
 
موسوی مجد از ژوئن سال ۲۰۱۳ لغایت اکتبر سال ۲۰۱۷ به مدت ۴ سال و ۴ ماه با سازمان سیا فعالیت داشته و مبلغ دریافتی از سرویس اطلاعاتی آمریکا در این بازه زمانی توسط وی مبلغ ۲۸۰ هزار دلار بوده‌است.
 
 
افشای اطلاعات سفر وزیر دفاع به سوریه برای موساد
 
موسوی مجد با موساد نیز همکاری داشته است و از آموزش‌هایی که توسط موساد به وی ارائه شد می توان به نحوه رمز گذاری اسناد و اطلاعات اشاره کرد. ارائه اطلاعات در خصوص سفر وزیر دفاع ایران به سوریه از جمله اطلاعاتی بود که توسط وی در اختیار موساد قرار گرفت.
 
 
موسوی مجد علاوه بر موساد و سیا در صدد همکاری با سرویس امنیتی عربستان و ارتباط گیری با مقامات برخی از کشورهای منطقه بوده‌است./ فارس
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۳۰
0
0
سلام سزای وطن فروشی در هر لباس و مقام مرگ است خدا را شکر
پرطرفدارترین اخبار