سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

سرکرده گروهک تروریستی جبهه النصره ضربه مغزی شد

خبرگزاری اسپوتنیک روسیه به نقل از یک منبع پزشکی در ترکیه از زخمی و بستری شدن سرکرده گروهک تروریستی «جبهه النصره» خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۱ - ۰۱ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 20
کد خبر: ۵۱۵۸

به گزارش راهبردمعاصر ، منابع ترکیه‌ای می‌گویند سرکرده‌ گروهک تروریستی جبهه النصره، شاخه سوری گروه تروریستی «القاعده» شدیدا زخمی شده‌اند.

 

یک منبع بیمارستانی در ترکیه سه‌شنبه (۳۰ بهمن) به خبرگزاری روسی «اسپوتنیک» گفت که «ابو محمد الجولانی» بر اثر انفجار‌های دیروز در شهر ادلب، جراحت شدیدی برداشته و به یکی از بیماستان‌های استان «هاتای» ترکیه جهت مداوا منتقل شده است.

 

این منبع گفته است که «فرد منتقل شده بر اثر اصابت ترکش‌های انفجار از ناحیه سر زخمی و دچار ضربه مغزی شده است و عمل جراحی بر روی آن انجام شده است».

 

منبع ترکیه‌ای تأکید کرده است که فرد منتقل شده از ادلب سوریه به هاتای ترکیه شخصی جز نیست محمد الجولانی.

این منبع گفته است که سرکرده جبهه النصره در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شده و به اغما رفته است.

 

گفته می‌شود در انفجارهای دیروز شهر ادلب، دو تن از همراهان ازبک الجولانی در منطقه القصور این شهر کشته شده‌اند. در انفجارهای دیروز، مجموعا ۲۴ نفر کشته شده‌اند که بین آن‌ها ۱۱ فرد مسلح غیر سوری دیده می‌شود.

 

استان ادلب سوریه تنها استانی است که در دست عناصر تروریستی بوده و گروهک النصره (شاخه سوریه القاعده) ۹۰ درصد این استان را تحت اشغال خود دارند.

 

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار