صعود قیمت‌ها در بازار ارز و طلا | رشد ۱۹۷۰ تومانی قیمت دلار | طلا از سقف ۲۶ میلیون و ۴۶۷ هزار تومان برگشت پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۱۱۳ میلیون تومان شد افزایش مبلغ کالابرگ از مهر ۱۴۰۵؛ فرصت جدید ثبت خوداظهاری در آبان آغاز ثبت نام پیش‌فروش بدون قرعه‌کشی سهند S سایپا از ۲۷ مهر ۱۴۰۵+ جزییات و شرایط واریز حقوق بازنشستگان مهر ۱۴۰۵ از ۲۸ مهر / خبر جدید درباره معوقه اردیبهشت بازنشستگان جزئیات جدیدترین حراج شمش طلا سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام و خرید سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟ آخرین خبر از زمان پرداخت و مبلغ سود ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو به کانال ۲۹۴ هزار تومان عقب‌نشینی کرد + جدول قیمت طلا امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ + طلا در کانال ۲۵ میلیون تومان ایستاد قیمت سکه امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه بهار آزادی ۲۵۵ میلیون تومان شد پیش‌بینی بورس فردا دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵/ روند منفی در بازار همچنان ادامه دارد؟ کاهش قیمت طلا و سکه امروز ۲۶ مهر؛ سکه ۵.۵ میلیون تومان ارزان شد

سود کلان دپو ۱۷هزار تن گوشت وارداتی به جیب چه کسانی رفت؟

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اخیراً اخباری از دپوی ۱۷هزار تن گوشت وارداتی در گمرک بنادر شنیده شده، گفت: این ماجرا باید شفاف شود تا معلوم گردد رانت این گوشت‌های دپوشده به چه‌کسانی رسید.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۵ - ۰۱ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 20
کد خبر: ۵۱۸۹

به گزارش راهبرد معاصر ، علی‌اکبر کریمی با بیان اینکه "امروز شاهد نابسامانی، کمبود کالا و تورم افسارگسیخته اقلام و مایحتاج روزمره هستیم"، گفت: یکی از دلایل این موضوع به‌اعتقاد بنده تضعیف ساختار تشکیلاتی دولتی در حوزه نظارت و کنترل بازار است. قبلاً سازمان نظارت و بازرسی بازار را برای پوشش این موضوعات در بدنه دولت داشتیم اما امروز جایگاه ساختاری مشخصی برای این بحث نداریم.

 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در ماده 6 قانون مبارزه و نظارت، وزارت صمت موظف به اجرای سامانه یکپارچه‌سازی نظارت بر فرایند تجارت شده بود که این کار کامل نشده است، گفت: همچنین قرار بود سامانه انبارها راه‌اندازی شود اگر این موارد بموقع انجام شده بود شاهد پایش هوشمند در بازار بودیم که این موضوع اتفاق نیفتاده است.

 

وی گفت: حوزه بازرگانیِ داخلی در سالهای اخیر تضعیف شده و افراد قوی در این منصب قرار نگرفته‌اند. به‌طور کلی برنامه روشنی برای تنظیم بازار و کنترل آن همچنین تأمین نیازمندی‌های مردم را با روال علمی مشاهده نمی‌کنیم.

 

کریمی با بیان اینکه "نمی‌توانیم تولید گوشت را یک‌شبه بسامان کنیم و این موضوع چندین ماه زمان نیاز دارد"، گفت: بر این اساس نبود برنامه مشخص در دولت منجر به ایجاد صفهای طولانی برای تهیه گوشت قرمز شده است.

 

کالای واردشده با ارز یارانه‌ای با قیمت مصوبه به مردم نمی‌رسد

وی افزود: کالاهای واردشده با ارز 4200 تومان با قیمت مصوب به دست مردم نمی‌رسد، دولت مدعی است در سال جاری بیش از 14 میلیارد دلار برای واردات کالای اساسی تخصیص داده است اما شاهد هستیم که بسیاری از اقشار از دسترسی به این کالا با قیمت مصوب، ناگریز هستند و باید در صفهای طولانی بایستند.

 

رانت 50هزارمیلیاردی واردات کالای اساسی شفاف شود

عضو کمیسیون اقتصادی، با ابراز اینکه رانت واردات کالای اساسی بیش از 50هزار میلیارد تومان است، گفت: متأسفانه این رانت گسترده در جایی توزیع می‌شود که استحقاق دریافت این رانت وجود ندارد چراکه مردم کالاها را گران می‌خرند.

 

وی ادامه داد، مردم برای تهیه گوشت قرمز مورد نیاز با مشکلات جدی مواجه‌اند، به‌ادعای دولت در سال جاری واردات گوشت 20 درصد افزایش یافته است اما واقعاً معلوم نیست ارز یارانه‌ای به چه‌کسانی پرداخت شده و نحوه توزیع به چه‌شکل بوده است.

 

ماجرای دپوی هزاران تن گوشت وارداتی در انبارهای تحت نظر سازمان بنادر شفاف شود

کریمی افزود، اخیراً اخباری از دپوی گوشت در سردخانه‌ها و کانتینرهای یخچال‌دار و در نهایت انتقال آنها به رستورانها شنیده شده است. از طرف دیگر بحث دپوی 17هزار تن گوشت وارداتی در منطقه ویژه اقتصادی و انبارهای بنادر مطرح شد. معلوم نیست چرا این گوشتها آنجا دپو شده و صاحبان کالا حاضرند هزینه انبارداری را بپردازند اما محموله‌های خود را ترخیص نکنند.

 

به‌گفته این نماینده مجلس، دولت واردات گوشت با ارز نیمایی را آزاد کرده است، به هر ترتیب این شائبه ایجاد شده است که واردکنندگان منتظر استفاده از این رانت بوده‌اند، بنابراین مسئولان باید به این موضوع ورود و پشت‌پرده آن را برای مردم شفاف کنند.

 

وی اضافه کرد: امروز شاهد قاچاق دام زنده از مرزهای کشور هستیم از طرفی گزارشهای مردمی در این خصوص مطرح شده اما به‌نظر می‌رسد این موارد خیلی جدی گرفته نشده است. متأسفانه این موارد آینده تولید گوشت قرمز را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد.

 

کریمی گفت: در شرایطی که دام زنده از مرز قاچاق می‌شود مجبوریم با افتخار دام زنده سبک را با هزینه سنگین ارزی از طریق هوایی وارد کنیم. واقعاً چه‌کسانی مسئول این نابسامانی هستند این خسارتها در نهایت به مردم وارد می‌شود و انتظار ما این است که هرچه سریع‌تر تمهیدات لازم در این حوزه صورت گیرد.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار