ملک زاده: سرعت انتقال ویروس کرونا افزایش یافته است-راهبرد معاصر
احتمال وقوع طوفان لحظه‌ای در تهران علت مسمومیت تعدادی از اهالی رضوانشهر چه بود؟ تمدید مهلت پذیرش اسناد بستری مشمول تأخیر بازنشستگان کشوری تا پایان شهریورماه چه تعداد زائر ایرانی در عربستان حضور دارند؟ ۴ تذکر ضروری درباره "بار حجاج ایرانی" در فرودگاه مدینه سامانه ثبت‌نام اسکان تابستانه فرهنگیان باز شد واکنش وزارت بهداشت به سخنان ظریف درباره واکسن کرونا رصدعملیات بازرسی مقر منافقین درفرانسه به‌طور زنده توسط ایران مذاکره با طرف عربستانی برای مشارکت حجاج ایرانی در انتخابات اعلام زمان انتخاب رشته دانش‌‌آموزان+ جزئیات تشکیل پرونده قضائی برای سانحه سقوط بالگرد رئیس‌جمهور/ شناسایی اموال مالک کوروش کمپانی جزییات پرداخت «بیمه سلامت» بابت هزینه دستگاه، نوار و سوزن تست قند خون توضیح هواشناسی درباره افزایش اشعه UV در کشور هشدار سازمان بازرسی به شبکه بانکی درباره نرخ سود سپرده‌ها دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد امروز منتشر می‌شود

ملک زاده: سرعت انتقال ویروس کرونا افزایش یافته است

معاون وزیر بهداشت، با بیان اینکه سرعت انتقال ویروس کووید ۱۹، بیشتر شده است، از مردم خواست توصیه‌های بهداشتی را بیشتر رعایت کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۲ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 24
کد خبر: ۵۱۹۱۲
به گزارش راهبرد معاصر؛ رضا ملک زاده، با اشاره به اینکه ویروس کووید ۱۹ از زمان شیوع تغییرات فراوانی کرده است، افزود: یکی از تغییرات آن، جهش است و این تغییر نخستین بار در ایتالیا اتفاق افتاد.
 
 
وی ادامه داد: بر اساس بررسی‌ها، ویروس کنونی، جهش یافته و تفاوت آن با قبل، این است که قدرت تکثیر آن در بدن انسان بین ۳ تا ۹ برابر بیشتر شده است به همین علت مردم باید بیشتر رعایت کنند، چون سرعت انتقال این بیماری بیشتر شده است.
 
 
ملک زاده از مردم خواست ماسک بزنند، فاصله اجتماعی را رعایت کنند و دست‌های خود را خوب بشویند و در اجتماعات، حضور نیابند.
 
 
رئیس کمیته علمی ستاد مبارزه با کرونا گفت: این ویروس در بدن افرادی که هیچ علامتی ندارند غلظت بیشتری دارد و مدت بیشتری هم در بدن آن‌ها باقی می‌ماند بنابراین یکی از علت‌های مشکل بودن کنترل این بیماری، همین است.
 
 
ملک زاده افزود: افرادی که به ویروس کرونا مبتلا می‌شوند، اما علامتی ندارند نباید بیش از حد نگران باشند.
 
 
وی درباره احتمال ابتلای دوباره مبتلایان به بیماری کووید ۱۹، گفت: بر اساس بررسی‌هایی که در همه دنیا انجام شده تا کنون ابتلای مجدد، ثابت نشده و همه مواردی که گزارش شده است افرادی بودند که به این بیماری مبتلا شدند، اما بیماری آن‌ها طول کشیده است.
 
 
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، افزود: به احتمال زیاد اگر کسی به این بیماری مبتلا شود و بهبود یابد ایمنی پیدا می‌کند.
 
 
ملک زاده تاکید کرد: کسانی که به کووید ۱۹ مبتلا می‌شوند، اما علامتی ندارند یا علامت چندانی ندارند می‌توانند در منزل خود بمانند و مراقبت شوند و به داروی خاص به جز مسکن نیاز ندارند و اکثر قریب به اتفاق آن‌ها حتی به سی تی اسکن و آزمایش نیاز ندارند، اما اگر کسی دچار تنگی نفس شود و سرفه زیادی داشته باشد و نیاز به بستری شدن داشته باشد باید آزمایش کرونا بدهد.
 
 
وی اضافه کرد: در اکثر موارد بیماری کرونا ملایم است و مشکل خاصی برای بیماری ایجاد نمی‌کند بنابراین مبتلایان بی علامت و یا کم علامت، نگران نباشند.
منبع:  مهر
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده