چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا قیمت سکه پارسیان امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | سقوط یا صعود؟ گزارش لحظه‌ای بازار قیمت بیت کوین امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ تثبیت در کانال ۶۴ هزار دلاری آخرین قیمت دلار و یورو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ نوسان صعودی در بازار ارز | گزارش لحظه‌ای

ماجرای پیامک قطع برق چیست؟

ماجرای پیامک قطع برق چیست؟ به تازگی مشترکان تهران پیامک‌هایی با مضمون هشدار خاموشی! احتمال قطعی برق در محدوده زندگی شما وجود دارد و پیامک‌هایی از این قبیل مواجه هستند که موجب نگرانی آن‌ها شده، اما آنطور که مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ می‌گوید این پیامک‌ها تنها یک هشدار است و جای نگرانی برای مشترکان وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۱ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 24
کد خبر: ۵۱۹۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین صبوری، با اشاره به هدف ارسال چنین پیامک‌هایی به مشترکان، اظهار کرد: به منظور آگاهی بیشتر مشترکان از شرایط کلی و منطقه‌ای شبکه تهران به شکل لحظه ای، از ۲۵ تیرماه در تلاش هستیم تا با همکاری یک شرکت معتبر دانش بنیان، روزانه پیامک‌هایی هدفمند با هدف ایجاد آگاهی در مخاطبان از وضعیت لحظه‌ای مصرف برق در هر منطقه ارسال کنیم.
 
 
وی با تاکید بر اینکه با این اقدام سعی شده ضمن جلب همکاری هرچه بیشتر مشترکان تهرانی، فشار وارد بر شبکه را، کاهش داده و مانع از بروز خاموشی در تهران و همچنین کشور شویم، تصریح کرد: این اقدام در راستای اجرای طرحی با عنوان تجمیع کننده‌های بار اجرایی شده و برای نخستین بار در کشور، بر اساس تصمیم وزارت نیرو و شرکت توانیر، طی فراخوان هایی، مدیریت و کنترل بار در دوران پیک مصرف به خارج از مجموعه صنعت برق و شرکت‌ها و افراد علاقه‌مند در این حوزه برون سپاری شده است.
 
 
به گفته صبوری شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ با امضای قرارداد با شرکتی دانش بنیان و استفاده از فناوری‌های پیچیده مبتنی بر هوش مصنوعی، پیامک‌های ارسالی را در تعامل با میزان مصرف برق ثبت شده در پست‌های فشار متوسط، طراحی و با هدف جلب توجه مشترکان به اهمیت همکاری در کنترل پیک، ارسال خواهد کرد.
 
 
وی با بیان اینکه ۴.۵ میلیون مشترک برق در تهران وجود دارد که مدیریت مصرف این تعداد مشترک قطعا بر میزان مصرف کل کشور تاثیر می‌گذارد، اظهار کرد: در شرایط فعلی لازم است تا مشترکان همکاری لازم را با صنعت برق داشته باشند تا تمام مشترکان از این نعمت بهره‌مند شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار