قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد شرط روسیه برای همکاری بین المللی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا حماس: مخالف قیمومیت و ترک سلاح هستیم واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد

کاهش حملات داعش در مناطق هم مرز با ایران

عضو پارلمان عراق گفت که عملیات ضد داعش رزمندگان الحشد الشعبی و ارتش عراق در استان دیالی در شرق عراق و هم مرز با ایران طی یک ماه اخیر حملات تروریستی را در این استان به نصف کاهش داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۴ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 25
کد خبر: ۵۲۱۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، عضو کمیته امنیت و دفاع پارلمان عراق روز شنبه تاکید کرد که موفقیت عملیات حشد الشعبی و ارتش عراق در پیگرد عناصر داعش در استان دیالی در شرق عراق حملات تروریستی را  طی ماه ژوئیه به نصف رسانده است.

 

«عبدالخالق العزاوی» در گفت‌وگو با پایگاه خبری بغداد الیوم گفت:« اوضاع امنیتی ماه اخیر در استان دیالی نشان از کاهش قابل توجه حملات تروریستی دارد که در مقایسه با ژوئن گذشته ۵۰ درصد کاهش داشته است».

 

وی افزود:« این اتفاق نشانه مثبت و حاکی از این است که عملیات نظامی اخیر نیروهای الحشد الشعبی و ارتش در کاهش حملات تروریست‌های داعش در این استان مثمر ثمر بوده است».

 

وی با تاکید بر اینکه تروریسم در دیالی تمام نشده و هنوز خطر واقعی در برخی مناطق به دلیل حضور  هسته‌های خفته داعش وجود دارد، گفت: «تلاش نیروهای امنیتی و تشکیلات حامی آن در پیگرد هسته‌های تروریستی داعش در مناطق متعدد ادامه دارد».

 

استان دیالی در ژوئیه شاهد پنج عملیات نظامی در مناطق وسیعی از این استان بود که مشارکت گسترده نیروهای الحشد الشعبی و تشکیلاتی از ارتش عراق انجام شد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار